się znaczy czwórki. :/
się znaczy czwórki. :/
spełnienia marzeń w Nowym Roku!! niech się wypełnią Wasze noworoczne postanowienia![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
najlepszego!
olciu, że Zosi pewno idą czwórki![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
olcia, JAK TAM?
właśnie!! jak się pierwszy dzień udał? opowiadaj![]()
więc dzień się udał
już widzę, że wychodzenie o 15.30 z pracy nie będzie możliwe
za to niania to kochana ciocia Ela, Jula ją uwielbia i przy niej stała się żarłokiem
a mi jest mega ciężko i wiem, że to wszystko wygląda nie tak, jak powinno, ale nie wiem jak powinno, żeby było ok
i chyba mam jakąś małą depresję...
ale jakoś dam radę... albo i nie... :/
dasz, dasz. a jak przestaniesz dawać, to coś-tam zmajstrujecie![]()
a jak czwórkę???
olcia - radę dasz (jak Bob Budowniczy)Marzec się zbliża i z nim mój powrót.... Poukładane jest na pewno źle, też jakoś nie czuję wsparcia w macierzyństwie. Depresyjnie tez jakoś ostatnio się nastawiam, a Ala daje czadu (dwójki wyjść nie mogą? od miesiąca? a może górne jedynki?), ale może dni się powydłużają i znowu stwierdzę, że na wsi mieszkać się da (po ostatnich szuflowaniach przy pełnym uzależnieniu od samochodu mam z dwójką maluchów zdecydowanie dość). O zaćmieniu zapomniałam (w sumie było mało ważne na mojej liście spraw).
witajcie Kochane![]()
życzę Wam samych cudowności w nowym roku, dużo zdrowia i mało problemów
wreszcie dotarłam po przymusowej przerwiewracamy do żywych po niezbyt fortunnym zakończeniu/początku roku
teraz już musi być dobrze
zaćmienia nie widziałam
olcia trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się układało![]()
a ja poszłam za Twoją radą w sprawie pracy
Izu ale Gajka urosławidziałam foto z choinką
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
ha!
a ja właśnie zaczęłam sześciodniowy weekend
no, dobra... pięciodniowy![]()