-
Chusteryczka
A ja mam wybitnie postną Wigilię w tym roku jako matka karmiąca - nic smażonego, nic z kapuchą i grzybami, same lekkostrawne. To co - tylko cienki barszczyk mi zostaje? 
względnie, tfu! tfu! ryby w galarecie. No bo śledzia w śmietanie i innych jego wariacji majonezowo - jogurtowo - śmietanowych nie mogę bo jestem od urodzenia Kasi na diecie bezmlecznej... 
Żebyście wiedziały jak mi się po nocach sery śnią....
Dziś szczepię Kasię i może wynegocjuję z pediatrą chociaż odrobinę koziego nabiału. Koło moich rodziców (po drugiej stronie jeziora dokładnie) jest hodowla kóz i wytwórnia nabiału koziego (mleka, kefiry, jogurty, masła, sery...). Mogłabym jadąc na święta nieźle się tam zaopatrzyć po cenach hurtowych 
A dziś zamawiam przez allegro zestaw wędlin domowego wyrobu, peklowane i wędzone przez sprzedającego, dostawa będzie na sylwestra. Już się doczekać nie mogę tych szynek i kabanosów....
Iza - dzielna Matko Polko... Nie, jeszcze lalom nie zakłada. Może dlatego, że rok temu z lalą dostała komplet pieluch Baby Born do kompletu i jest zaspokojona pieluchowo
A słyszałam, że moje dziewczyny się promocyjnie spisały
Ostatnio edytowane przez egla30 ; 19-12-2011 o 10:20
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011) 
Uprawnienia umieszczania postów