długi temat
my wyniki mieliśmy 11.04
odwołania nie skladalam
dopóki Jula się leczy będzie w domu
bo tu ważne żeby była zdrowa i o czasie przyjmowała chemię
leczenie do końca roku
dopiero na wiosnę ją więc puscimy
myślimy o montessori w ursusie
Ada też by od razu tam poszła do maluchów
o!
och, żeby urealnić sytuację zwierzę się, że wcale nie jest fajnie... przyjęli Gaję, ale jest ale.
Przyjęli ją do 3 grupy żłobkowej (taki myk niby) w ogóle przyjęli tylko 12 dzieci z jej rocznika, a nie przyjęli 48!
I w grupie ma być 36 dzieci!!! aaa!!!![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Ola -jakbys cos chciala o Montessori Ursuskim -o ile to nad torami prawie masz na mysli to moge miec jakies wiesci z pierwszej reki![]()
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
ja też się pochwale - Kuba przyjęty do przedszkola na Prusa!!!
a drugie pytanie mam:
czy któraś z Was moze udzielić informacji na temat oddziału laryngologicznego w Dziekanowie? bo Kubie szykuje się zakładanie drenów w uszy... płyn mu zalega od jakiegoś czasu, nos zatkany, oddycha buzią i nasza p. laryngolog wydała wyrok: dreny wentylacyjne!
nasza laryngolog pracuje w Dziekanowie i to jest pocieszające, bo moze uda się termin przyspieszyć (bo np. w Kajetanach czeka się podobno rok!!!!), ale nic nie wiem o tym szpitalu...
mama Jakub-usia (21.04.2009)
o! wątek ożył
Madzior - nie umiem pomóc niestety. To będzie zabieg i od razu do domu? czy Was położą?
DO Dziekanowa najszybciej dojechać można chyba przez Leszno.
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE