Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Domyślnie

mi., ale mnie się Iza słowem o tym forum nie zająknęła, więc trafiłam tu z własnej, nieprzymuszonej woli

olciu, mam nadzieję, że rezonans Juli nie wykaże nic poważnego i odetchniecie. Widzę, że jesteś już pod koniec ciąży, więc tym ciężej z tym wszystkim Ci musi być...

Iza, cieszę się, że Gaja dobrze sobie radzi w przedszkolu. Wiesz, ostatnio się doliczyłam, ilu dzieci w żłobku musiałabym się pozbyć, że Nike dostała miejsce: 176. Gai też

Kupiłam sobie właśnie elastyka Tuli Leluję pistacjową. Wzór mnie zauroczył, a że babcia Nike zasponsorowała, to... Mam nadzieję, że nie będę żałować

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

hehe
    ależ nie piszę i nie sądzę, by Iza tu zapraszała mamy wszystkich "swoich" chuściochów

wg mnie elastyk to totalna strata kasy

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Berenike Zobacz posta
    Iza, cieszę się, że Gaja dobrze sobie radzi w przedszkolu. Wiesz, ostatnio się doliczyłam, ilu dzieci w żłobku musiałabym się pozbyć, że Nike dostała miejsce: 176. Gai też

Kupiłam sobie właśnie elastyka Tuli Leluję pistacjową. Wzór mnie zauroczył, a że babcia Nike zasponsorowała, to... Mam nadzieję, że nie będę żałować
    ej, Gaja była siedemdziesiąta, nie chodzi do żłobka w Pruszkowie, tyko do prywatnego przedszkola w Brwinowie Gai nie musisz się pozbywać :-D

ach.. elastyka kupiłaś.. musimy się spotkać koniecznie na korepetycjach!!!
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Domyślnie

no kupiłam, Nike zęby idą, to chyba będzie mi szybciej elastyka wiązać... A na spacery z tkaną.

Gai nie musisz się pozbywać :-D
    Nnno, dobrze, przekonałaś mnie

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    ach.. elastyka kupiłaś.. musimy się spotkać koniecznie na korepetycjach!!!

nołaśnie... bo potem pójdzie fama, że Izy mamy chustowe w elastykach noszą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta

spoko, spoko, nie bójcie żaby

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta

jam jest jak drogowskaz - tylko wskazuję kierunek. Nie mam wpływu na to, jaką drogę wybierze podróżnik...

korepetycje, koniecznie korepetycje
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    jam jest jak drogowskaz - tylko wskazuję kierunek. Nie mam wpływu na to, jaką drogę wybierze podróżnik...
    no wiem, wiem...
    sobie żarty stroję, bo mam taki teges-nieteges humor...

ale soje poprawiam jeden punkt w planie konsultacji bo to widać jednak ważniejsze niż myślałam, żeby podkreślić

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

eee no... to ja za sprawą Izy sprzedałam mojego elastyka, a inne kupują
    Izu - cieszę się, że Gaja w przedszkolu dobrze! wierzę, że Ci ciężko... mnie pocieszał fakt, że Jula się dobrze czuła w swoim żlobku, zostawała chętnie i się fajnie bawiła... więc musi być dobrze
    dzięki dziewczyny za ciepłe słowa
    no fakt, że jestem już na końcówce ciąży trochę komplikuje - raczej nie będę z Julą w szpitalu, z odwiedzinami też kiepsko, bo to daleko od nas i mój małżonek denerwuje się, że ja chcę prowadzić samochód, tym bardziej, że nie czuję się wcale rewelacyjnie...
    no nic... oby szybko minęło... ja jakoś przetrwam, w końcu duża jestem, bardziej się martwię o Julę - to będzie jakaś trauma... tym bardziej, że ona należy do wrażliwców ale musi być dobrze. Powtarzamy sobie, że robimy wszystko dla jej dobra - tu chodzi o jej zdrowie... i oby skończyło się na rezonansie i zwykłych lekach!
    Izu - czy Ty będziesz chciała kiedyś sprzedać swojego poucha? i drugie pyt - jaki ja powinnam mieć rozmiar poucha, jak sądzisz?

Domyślnie

no i super, wy sie czegos nauczylyscie, ja sie czegos nauczylam. Chusta wraca, a pieniądze wydam na coś innego

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

no i super, wy sie czegos nauczylyscie, ja sie czegos nauczylam. Chusta wraca, a pieniądze wydam na coś innego
    może pouch? też szybko - nawet szybciej niż elastyk
    btw - elastyka też musisz dociągnąć, jak by nie było, więc wprawa w tkanej i idzie tak samo sprawnie! trzymam kciuki - daj znać na co pójdzie - jeśli oczywiście chustowo

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Chusta wraca, a pieniądze wydam na coś innego
    czyli ją zwracasz? nie kupujesz?

Cytat Zamieszczone przez olcia Zobacz posta
    może pouch? też szybko - nawet szybciej niż elastyk
    btw - elastyka też musisz dociągnąć, jak by nie było, więc wprawa w tkanej i idzie tak samo sprawnie! trzymam kciuki - daj znać na co pójdzie - jeśli oczywiście chustowo
    do poucha trzeba siedzieć, więc za wcześnie
    ale kółkowa - idealnie! jak się człowiek naumi - to szybko, da się dociągnąć, można od urodzenia... można z przodu, można na biedrze, można "wpółdrogi"...

olcia, a może zaczekaj sobie spokojnie z tym pouchem? ja latem nosiłam XS, a wiosną - na kurtkę Skę. (mowa o LB, bo ja tylko te "uznaję" )
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 20-10-2011 o 22:22

Uprawnienia umieszczania postów