No niestety, my jutro znów jedziemy na wycieczkę do lekarza...
Przykro mi cobra, nie będę Cię mogła zabrać
No niestety, my jutro znów jedziemy na wycieczkę do lekarza...
Przykro mi cobra, nie będę Cię mogła zabrać
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
mnie też jest przykro, ja niestety sama nie przyjadę, bo raz, że coś tam w aucie nie działa, a dwa że Pyza sama na tylnym siedzeniu baaaardzo rozpacza więc nic z tegoA PKS'em potem przesiadka w WKD i od WKD jeszcze ileś tam pieszo z ciężkimi tobołami to jednak nie, dziękuję. Pudzianem nie jestm... choć czasem tego żałuję
... chyba, że jest ktoś inny pomocny...
ja niestety pomóc nie mogę, aczkolwiek najwyraźniej lektura przepisu na magiczny antyprzeziębieniowy miks działa tak, że laktacja hula, a gardło zdrowieje
a zatem: alarm odwołany, dramat zażegnany, gardło działa!
skoro gardło nie boli to się spotykamy
cobra pisz mi adres po 11 postaramy się przyjechać![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
bosko
chocoblok - dziekuje za cynk![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
cynk jak cynk, ja Ci miskę kupiłam![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
i nie tylko Izie!
ale nie płaciłaś, prawda?
kochana!!!!
dziękuję
hihihi, włąśnie skasowałam dość długą wypowiedź, w której cieszyłąm się, że akurat się jutro spotykamy, to nam te miseczki przywieziesz
matko.. zapomniałam że to zakupy w neciechyba na odwyk od neta musze pójść
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
no i po spotkaniu
Bardzo wszystkim dziękuję za wszystko:
chocoblok za podwózkę i miłe towarzystwo w drodze
IzaBK za profesjonalne przeszkolenie i wytknięcie moich wiązaniowych błędów
mi. za możliwość pomacania jej chust
![]()
też Wam dziękuję za spotkanie
dziękuję też za to, że Kajetana wymęczyło ono tak, że jak zasnął w samochodzie, tak dopiero teraz się budzi
a co ja, co ja, co ja? pierdoła się zagadałam i zapomniałam o kasie![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 14-05-2010 o 19:23 Powód: notka o śpiącym Kajetanie
cobra - wytykałam? przepraszamprzeciez wcale nie było bardzo źle !! dzieki, ze przywiozlas ten cały majdan
mi - faktycznie !!! i na miseczkę tez Ci nie dałam!czyli musimy sie pilnie spotkac
lece wrzucic zdjecia!!
tak Gaja zainspirowała się spotkaniem i mnogością chust, że nagle zaczęła mówić BABA i MAMA :-D
zdjęcia musza poczekać, bo zgrywają mi się filmy, jakie musiałam przecież nakręcić Gadającej Gai :-D
no przecież, że MUSIAŁAŚ.
i musisz je potem TU pokazać![]()
cobra - wlasnie skojarzylam, zr nie masz jeszcze dostepu do zdjeciowego, napisz mi na prv swoj adres mailowy, to ci przesle zdjecia![]()
Bardzo śmieszne !!! buehehehehe no uśmiałam się do łez!!! Z moim łączem o prędkości 0,05 KB/s to faktycznie nic tylko majlem fotki dostawać!
No masz dziewczyno super poczucie humoru
Poczekam aż mi łaskawcy z TPSA podłączą neostradę - obiecali że w wakacje może im się uda, wtedy się zgłoszę do Ciebie, oki?