hahahahaha, myslisz ze Albert ocieral sie o kanape? hahahahaha, łzy mi pociekły
sylvia - niedługo wpadniecie w rytm![]()
hahahahaha, myslisz ze Albert ocieral sie o kanape? hahahahaha, łzy mi pociekły
sylvia - niedługo wpadniecie w rytm![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
no i kolejna chusta odlatuje ode mnie
i ananasek ma dużą szanse mnie opuścić
co ja robie![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
u nas też zęby... juz długo lezą... i cała masa - 4, 5, 3... już sama nie wiem które...
masakra!
dziewczyny, czemu się tak tych chust pozbywacie?
LM- jedwab indio jest super, cudna chusta... żałuję, ze mój musiałam sprzedać...gdyby Ci ten atelkowy nie podpasował 0 daj znać
w ogóle to chciałabym się spotkac,.. bardzo...
ja się pozbywam, bo zaczęło mnie irytowac, że leżą, nie noszę ich, a myslę o innychchce mi się zary. forest. Albo purple. Albo i jedno i drugie. No nie wiem..
ja się bynajmniej nie pozbywam!ja rotuję, co najwyżej. ale jakoś tak wychodzi, że z jednej mi się robią dwie
![]()
mnie też ciągle z 1 robią się 2 (albo i 3)...![]()
mnie na razie tylko ubywają.. tak bardzo nie umiem sprzedać vicky, że chyba sprzedam ultramarynę![]()
i wtedy kupiłabym sobie dwi zary, krótką i długą![]()
właśnie wypadliśmy- starsi ze szkoły przywlekli grypę, która u 3 członkówpo tyg padła na oskrzela... Mimo że nienawidzę antybiotyków ugięłam się wystraszona wizją zap. płuc u Stasia (kaszlał jak gruźlik a wg pani dr gorączka pow 3 dni to już źle). szukam pediatry która chętniej się zgadza na czekanie z podaniem antybiotyku... Sama obecnie dumam czy sobie zapodać to samo co ma starszy bo padam słabiutka jestem kaszle jak gruźlik i gorączka od wt.
A tuli idealne do wykonywania inhalacji u Stasiula jest
Ostatnio edytowane przez sylvia1 ; 12-03-2011 o 19:11 Powód: dopisano
Krzyś I 1998 Asia II 1999
ojej, nie taki rytm miałam na myśli
zdrowia życzę!!! mam nadzieję, że mimo choróbska możecie dziś cieszyć się wiosną, bo jest wspaniaaaleeee!!!![]()