Iza -no nie pamietam -bo mialy byc serducha, a nie chmurki
pewna mama-faktycznie niezle zes Ize poznala, a o naszym morowym powietrzu mozna poczytac ze dwie strony wczesniej i zdrowka
Iza -no nie pamietam -bo mialy byc serducha, a nie chmurki
pewna mama-faktycznie niezle zes Ize poznala, a o naszym morowym powietrzu mozna poczytac ze dwie strony wczesniej i zdrowka
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Hej dziewczyny ... Ja z innej bczkii wiecie gdzie w naszej okolicy można kupić mleko kozie???
w Warusie
albo Almie.
w Piastowie w sieci Awak tez bez problemu, ale Olsia do Warusa chyba najblizej masz
dziewczyny nie chce ktoras Bambinexu?za rozsadana cene?ja kupilam , ale nie moge zniesc tego zapachu, jakis chyba za intensywny. W ciazy nie jestem, ale ja taka nadpobudliwa zapachowo i jak mi cos nie podchodzi to nie daje rady i juz-pisze tu a nie na bazarku na razie, bo moze jakos odebrac samemu mozna bez wysylania
i kiedy ta wiosna bedzie? no wiecie ,ze cieplej bym juz chciala i wogole....
Ostatnio edytowane przez madagaskar ; 02-04-2012 o 12:26
2005,2008,2011,2018
Zyg Zag w Brwinowie koło cmentarza (taki duży samoobsługowy), chyba najbliżej maszŚwieże mleko do kupienia codziennie na trasie Brwinów - Pruszków (tej przez Parzniew, w połowie drogi od Brwinowa do mostku w Parzniewie).
Także Warus w Kaniach.
Jadę po Wielkanocy do rodziców na Warmię a tam po drugiej stronie jeziora jest farma kozio - owcza - robią swój własny nabiał (sery, jogurty, twarogi, masło, kefiry) i tam się zaopatruję raz na jakiś czas hurtem. Ich produkty możesz kupić także w sklepie eko w Milanówku.
Nabiał kozi też masz w sklepie Eko w MIlanówku - naprzeciw stacji PKP.
Kozie produkty masz też z dostawą do domu w internetowym Bomi tj. a.pl
Chyba wyczerpałam możliwości okolic Brwinowa i Podkowy Leśnej![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Dzięki ... Zajade więc do Warusa ... Kiedyś na drodze do Brwinowa przez parzniew wisiało ogłoszenie ze ktoś ma świeże ale juz go nie ma .... Chciałam wprowadzić młodej i pomyslam ze zacznę od Koziego ...
jeżdżę do Brwinowa przez Parzniew prawie codziennie, i to ogłoszenie o świeżym kozim widuję często![]()
niestety nie akceptuję smaku koziego mlekaale ponieważ wyeliminowałam nam z diety mleko jako takie, to nie mam problemu
![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Iza z rozsądku tez bym wywalila mleko bo mam o nim marne zdanie ... Ale smakowo - uwielbiam
czy Ktos nam sie urodzil?
mamy juz sie cieszyc i gratulowac?czy mi sie wydaje?
2005,2008,2011,2018
madagaskar - się chyba wydaje
kochane, życzę Wam spokojnych świąt, żebyście znalazły choć chwilkę dla siebie![]()
I ja życzę Zdrowych Świąt,
w poniedziałek dużo pracy - Halinkowe 1 urodzinki,
a ponieważ wstałam dzis o 6 żeby jechać z Halą do lekrza to zażądałam godziny drzemki popołudniowej- więc po godzinie małż powiedział żebym nie przesadzała - także odpoczynek w święta to już byłaby znaczna przeginka![]()
Cześć, Dziewczyny, rzadko zaglądam na forum (z braku czasu oczywiście), a szczególnie, że żadnych powiadomień o nowych wpisach nie dostaję, co mnie wkurza!
Już myślałam, że wątek pruszkowskich mam wygasł...
Korzystając z okazji- Spokojnych Świąt Wam i Waszym rodzinom życzę
IzaBK, gratuluję odpieluchowania. Moje dzieci jakoś wyjątkowo niedojrzałe pod tym względem, pomimo wielorazówek
Co do spotkań Mam Pruszkowskich- jak będzie jakiś dzień wymiankowy, to daj znać, bo rzeczy po dzieciach do pozbycia przybywa, a niestety czasu brak, żeby zdjęcia robić i wystawiać gdzieś na stronach...
mi.![]()
no czyli jednak juz mozna gratulowac? to gratulujemy!!!!!witaj Tadziu!
2005,2008,2011,2018
To ja ponownie przyłączę się do gratulacji![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
się nie gniewa
dziękuję!
mi., gratulacje
To jednak poczekałaś aż wrócę, ale do szpitala nie zdążyłaś
. Bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń z domowego porodu.
I gratuluję, bardzo, bardzo
te ludki są od Hektora
![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
mi, gratulacje!![]()