ecobubs!
właśnie na nie zapadłam![]()
ecobubs!
właśnie na nie zapadłam![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Real easy Hip Hip Baby warto nabyć
Mi la la też fajowe![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
pondo!
kiedys pytałam Cie w innym topiku skad masz real easy bo bardzo je chce!!!
mi la la chce ale sie zapozno zorientowalam bo lawendax juz wyslala zamowienie, ale poczekam na nastepne bo chce tez FB rozmiarowe w kropki
aliona a ecobubs nie sa welniane z wierzchu? ja je zepsuje na 100%
mayka IV testowalam otulacz, byl najlepszy a IV ma kieszonki?
maa: ja przebieram Michala o 11 i spi tak do 8 w jednym wonderoosie z dwoma wkladami, starcza
ale dzis np obudzilismy sie 9.30 i nie starczyl ale Michal duzo jadl w nocy a po kapieli od 18 do 23 kiedy zmienilam pieluche to mial ja sucha wiec pewnie skumulowal w sobie te siuski
ale tak sie zastanawiam czy moze spac tyle godzin w jednej pieluszce...moze powinnam nastawiac budzik w nocy i go przewijac jeszcze raz?
Jeśli śpi i sie nie budzi, to myślę, że moze spać w jednej. Jak będzie miał mokro to raczej ci się obudzi.
Mój ładnie śpi od 20 do 8 w jednej pieluszce.
Teraz ostatnio bywa, że się budzi i ma mokro. Zmieniam i śpi dalej. Zdarzyło mi się że przebrałam mu 3 pieluchy w ciagu godziny około 22:00. Ale zębole nam idą (i to podobno 3 na raz), takze wcale mnie to nie dziwi.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Aniamamaalexa miała jedną swaddlebes eco napi więc Ja zapytaj może jeszcze ma
a jeśli chodzi o iv to nie mają niestety kieszonek, ale mają AIO -Jedna Biała Doskonała-i bardzo fajna jest ta pieluszkato najbardziej szybkoschnące AIO jakie mam
![]()
blueberry delux wg mnie najlepsze, super wyprofilowane, nadawały się na 3 miesięcznego synka jak i na 2 latke.
Mama Kasi i Kuby
Używam Rocky Mountains aktualnie i Whamies. Polecam zwłaszcza te pierwsze, bo drugie niczym się wyróżniają oprócz zapięcia...chyba nie było na liście![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Potwierdzam ecobubsy - też właśnie pokochałamSą śliczne i zgrabniutkie. Mają taką specjalną wełenkę na wierzchu, ale ona jest cieniutka i nie ma obaw, że się jej jakoś zaszkodzi. Piorę razem z innymi pieluchami w 60 stopniach. Nawet kolorów nie puszcza (a mam paseczki brązowo-różowe). Greenedie sprzedawała na bazarku.
Olapio, a z tych wszystkich które miałas które najbardziej ci pasowały a które nie?
ecobubsy mi przeciekały,a wykluczyłam wszystkie możliwości prócz tyłka mojego dziecka,który nie współgrał z pieluchą.
ot-L ecobubsa są naprawdę duże,trzeba to wziąć pod uwagę kupując.
najbardziej lubię kieszonki pul babyetta,potem minkee babyetta (są ciut większe niż pulowe),green kids-ale to jak blueberry,aio itti bitti ale tylko limitowane,happy heiny`s one size.
super są składanki nature babies bambusowe,identyko robi babyetta.
z formowanek flexi tot tots bots i na noc PD mała bambusowa noc.
z otulaczy nature babies classic na napy,swaddlebees i pewnie w blueberry się zakocham,ale na nie musze poczekać
ja najbardziej lubię fuzzi bunz, itti bitti - nigdy nie zawodzą
ostatnio polubiłam tez dream eze - wąska jak Itti bitti
minky blueberry - tez super i piekna
i czekam jeszcze na minky yetty
a wonderoo najlepsze na noc
nie pasowały mi BG i naughty Babies, reszta ok
duże?? Właśnie są zgrabne i małe, a robią wrażenie jeszcze mniejszych przez te swoje paseczki. Nie mam za wiele kieszonek, żeby porównać, ale przyłożyłam do FB i ecobubsy są mniejsze, węższe w kroku.
Nam tylko nocy nie wytrzymały, a poza tym ok. (ale u nas kieszonki na noc się nie nadają, nawet Wonderosa z dodatkowymi wkładkami Tusia pokonuje).