Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: moja pierwsza totalna porażka - kuracja lanolinowa (a kysz!)

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Cool EC

a ja nie mam odwagi sie w ogóle do tego zabrac... i z jednej ztrony juz się z tym pogodziłam, a z drugiej jak o tym czytam, to nie... nie wiem jak zaczac, co ze spacerami, jest zima... ? jestem na ten temat obczytana w teorii ale nie moge wyobrazic sobie tego w praktyce
    podziwiam Was

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    a ja nie mam odwagi sie w ogóle do tego zabrac... i z jednej ztrony juz się z tym pogodziłam, a z drugiej jak o tym czytam, to nie... nie wiem jak zaczac, co ze spacerami, jest zima... ? jestem na ten temat obczytana w teorii ale nie moge wyobrazic sobie tego w praktyce
    podziwiam Was
    paniu, tu nie trzeba podziwiać, tu trzeba działać
    nie taki diabeł straszny, naprawdę (mnie nawet sfilcowane gacie nie zniechęcą )
    pieluchuję od niedawna, odważyłam się dzięki poradom forumek (szczególnie jednej ) i jestem zachwycona. do tego stopnia, że każda zmiana pieluchy to dla mnie frajda.
    ale uwaga - wciąga tak jak chusty

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    podziwiam Was
    a mnie motywuje moja córcia 5 miesięcy, EC pieknie nam wychodzi
    za to sprowadza mnie na ziemie synek 2 lata, który wszystko robi w majtypytam milion razy czy chce siku NIE, NIE, NIE a za chwile leje w gacie
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

ja robiłam zupę gaciową
    i wyszła, chciałam żeby mi się zeszły te gacie ale nic się nie zeszły ale na mur beton trzymały

może te Twoje gacie jakieś luźno tkane?
    tzn ja tą zupę zrobiłam storchenkinderom ale jak dla mnie to one gęsto tkane są i może dlatego im nie zaszkodziło
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Uprawnienia umieszczania postów