Na TBW?
Fotka porównanwcza
bawełna/wełna
http://farm4.static.flickr.com/3186/...1f7244e183.jpg
Na TBW?
Fotka porównanwcza
bawełna/wełna
http://farm4.static.flickr.com/3186/...1f7244e183.jpg
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Bawełna piękna, wełna taka se.
A że ja indiofilka, to tez się zakochałam, i cóż, że bawełna nie dla nas....Dla samego popatrzenia bym wzięła![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
ja Cieeee......
to ja chce wełnę w takim razie....chociaz tą bawełna tez nie pogardze....
TBW powiadasz?
O mamo, to chyba bede zmuszona kogos poprosic o pomoc, gdyz sama to sie tam zalogowałam, ale jak próbuje wejsc to nie moge. dzięki marza, za szybka interwencję!
![]()
No co..?
Te wełniane Indio to moje niespełnione marzenie![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ja marze o bawełnie!- juz od roku - to była miłośc od pierwszego wejżenia.
Wiem, że jedna nasza forumowiczka ma, ale 4,2 - dla nie musi być conajmniej 4,6![]()
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
a to Ci sie nie podoba? http://www.mein-kleiderschrank.de/in...gory&catid=560 tez piekne
editL a kobalt welniany! o matko ale cuuudo!!!!!!
no to sylvetta, widzę że wpadłaś po uszy jak ja. zimt kobalt to jedyny bawełniak indio na który bym się skusiła, w pełni świadoma konsekwencji nośnych. dla następnego by było co najwyżej.
a propos, czy zirca jest jedyną jego szczęśliwą posiadaczką u nas na forum?
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Zirca, zirca, zirca, lalallalalaaaaaaaaa,
Zirca , zirca, laaaaaaaaaaaa!!!!!
Tu ja macham - Sylvetta
edit Po przeczytaniu postu Zirci na temat jej indio kobalt- cynamon smiem twierdzic iz od Zirci to go raczej nie nabędę.
Ostatnio edytowane przez sylvetta ; 15-01-2010 o 14:08
hehehehe - teraz ja to mam i jest piekneChoc podobno te z welna sa jeszcze bardziej nasycone (poluje.....moze ktos ma?) A i bardzij miesiste niz cynoberek welenka
Aha - ja mam rozmiar plecaczkowy....nosnosc - no coz moj klocek ma 11 miesiecy i 9,5 kg.....wiec nie bede sie wypowiadala![]()
A w Angliiii? Myslicie ze tam jakos by było łatwiej?
jakies fora np.?
Bo kolega do mnie napisał własnie , ze jedzie do Anglii i czy mi jakies tryby do ostergo koła przywiezc(chamy sie ze mnie nabijają - bo ja byłam kurierem rowerowym - praktycznie zawsze byłam na rowerze - do 9 tego miesiąca ciazy) . I teraz sie smieją, ze z Blanka w chuscie bede jezdzic.
I oni tak biegle po angielsku nadają - moze by sie zalogował i znalazł takową w Londku?
jak myslicie?
naturalmamas.co.uk
tak samo jak na tbw jest ten zimt-kobalt (czyli rzaaaadko albo wcale)
a odnosnie tbw -kliknełas w link aktywacyjny z maila?
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Chusty tkane Little Frog
no niewiarygodneno od razu pomyslalam o tej chuscie
jest cuuudowna!
Sama na nia chorujeNawet miałam okazje kupic tyle ze za krótka była
![]()
Piękna jest!
Michalina 29 marzec 2008 Mikolaj 3 czerwiec 2010
Nie zagladam na chustostragan![]()