Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Chyba zbliża się koniec mojego noszenia...

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Nowe wieści z frontu plecowego.
    Znalazłam wiązanie dla siebie. Kangurek. Jakoś do tej pory wiązałam go tylko w domu, a wczoraj odważyłam się zabrać go na spacer
    I wiecie co? Nic! Jakbym niosła noworodka!
    Chyba klucz tkwi w ułożeniu materiału na ramionach, w kangurku są takie "skrzydełka" i jest mi wygodniej.

Hurra!
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustofanka
    Miejscowość
    okolice Wadowic

Domyślnie

a kagurek w chuście, którą od Cibie kupiłam jest boski i naprawdę dla mnie też najlepsze wiązanie jeżeli chodzi o moje plecy - tylko muszę się do niego bardzoooooo przykładać
    Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez omniemka Zobacz posta
    a kagurek w chuście, którą od Cibie kupiłam jest boski i naprawdę dla mnie też najlepsze wiązanie jeżeli chodzi o moje plecy - tylko muszę się do niego bardzoooooo przykładać
    A no to cieszę się ogromnie!
    Ale fakt, kangurka się nie da zawiązać "na szybko" A jak już się dzieciuch zacznie wyrywać, to już w ogóle porażka!
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamamajka Zobacz posta
    A no to cieszę się ogromnie!
    Ale fakt, kangurka się nie da zawiązać "na szybko" A jak już się dzieciuch zacznie wyrywać, to już w ogóle porażka!
    No właśnie Lidia wczoraj odmówiła współpracy i w trakcie wiązania wyprostowała nogi i chciała dołem uciekać Dlatego ja lubie szerokie chusty, zeby duuuużo pod pupe wchodziło. Robiłam wczoraj na 60 cm i to zdecydowanie za mało jak na moją duza panienkę.

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów