Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: No i nie zaczęłam jeszcze a już problem

Chustomanka Awatar ko-zo
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany

Domyślnie

Pojawiam sie aby zdać relację z ostatnich dni. Wczoraj minął tydzień od pierwszego wysadzenia Danusi zakończonego powodzeniem. W weekend zastanawiałam się, czy to w ogóle ma sens, gdyż szło nam okropnie... Najgorzej ze wszystkich dni. Współpraca nie szła nam w ogóle , kaloryfery całe w suszących się spodenkach. Zastanawiam się po co ja to w ogóle robię.
    Od poniedziałku nastąpił zwrot o 180 stopni...
    Siku coraz rzadziej... Już nie co 15 min prawie wszystko w miseczce Coraz bardziej mi się ta zabawa podoba. Danusi chyba też, bo ostatnio intensywnie zastrajkowała jak chcieliśmy ją trzymać w pampersie trochę dłużej. Teraz zdejmujemy go zaraz po porannej pobudce oraz po przyjściu ze spaceru. Nawet drzemki w ciągi dnia są bezpampersowe.
    Szymon 30.06.2006
    Danusia 20.08.2007
    Aniołek [*]
    Franek 28.02.2010
    Jadwisia 14.09.2012

http://www.bachroczek.pl/

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

ko-zo - fantastycznie to wszystko brzmi
    u nas się też już kilka "suchych" drzemek zdarzyło. i część spacerów w chuście.
    a rano - faktycznie - siusiu co 10 minut - nie do ogarnięcia

Chustodinozaur
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Trochę się jednak podbudowałam,a to dlatego że miałam w koncu czas żeby przeczytać parę postów.I widzę,że ładnie dziś Sarę zapakowałam-2 tetry,otulacz,rajstopy,spodnie! I ja mam zdążyć z wysadzaniem!?
    Teraz śpi w wózku,rozumiem że jak się obudzi to próba siusiu i spacer (na spacer pampek).Ona naprawdę nie zmarznie w pieluszce (chyba znajdę tę podwiązkę) i spodniach?W domu mam 22 stopnie przy zakręconych kaloryferach,ale Sara raczkuje po zimnej płytkowej podłodze.Doradźcie coś proszę.
    ----------
    mama kwietniowej Sary 17.04.2007.
    od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18

Doradca Noszenia ClauWi®

Uprawnienia umieszczania postów