Zarę fresh, a jakby tej kasy starczyło na dwie, to jeszcze lemongrassa. Albo Foga. A najlepiej wszystkie trzy. Ach ta freshowa zieleń![]()
Zarę fresh, a jakby tej kasy starczyło na dwie, to jeszcze lemongrassa. Albo Foga. A najlepiej wszystkie trzy. Ach ta freshowa zieleń![]()
indio tricolorto z zielenia i czernia
![]()
ja bym kupiła jakieś indio - indio nigdy nie za wiele![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Też bym Indio chciała... w ogóle coś bym chciała, bo musiałam stosik wyprzedaćI na razie nie mogę nic kupić...
![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Chcę jeszcze kupić indio i czekam na Zarę tricolor. Tylko przesadziłam ostatnio z zakupami i muszę trochę odczekać![]()
Ja to bym sobie buty kupila... to zawsze byla moja slabosc i jeszcze trochę bielizny engelato tez doradziłam, ze hoho
A tak powaznieto blender, porzadne noze kuchenne, bo mam tępe, wełnianą posciel, bo byłam głupia i starą przy przeprowadzce wyrzuciłam
, stos ksiązek, parę filmów...no i konopie, zeby sprawdzic jka noszą i jedwab, zeby zobaczyć jedwab
![]()
kasę jak kasę, ale przydałoby mi się dziecko, które się da nosić.
wtedy kupię Lilly storczyka i zarę tricolor.
z tym, ze w pakiecie z dzieckiem, to może dość drogo wyjść....![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
No chustopróchno po prostu.
ja tez nie wiem co kupic. kase juz mam ale ze raczej to jednorazowy fuks to trzymam na coś naprawde fajnego bo potem wyjdzie cos i bede płakac ze nie mam![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Ja tez bym chciala cos,ale nie wiem co.Mam nadzieje zobaczyc jakies fajne indio,ktore mnie oczaruje,ale nie wiem jakie ono musialob byc nawet.