o matko, a ja się po scianach noszę za zarą oryginal którą wymieniłam na konopie.
dawaj kase, spłacę ratalnie.i zakupisz sobie dozgonną wdziecznosc malego chustowego napalenca hyhyhyhy
o matko, a ja się po scianach noszę za zarą oryginal którą wymieniłam na konopie.
dawaj kase, spłacę ratalnie.i zakupisz sobie dozgonną wdziecznosc malego chustowego napalenca hyhyhyhy
ANIA!!!!! ja też już nie wiem co to są ploty, ????cieszę sie że jesteś!!!!! musimy się spotkać!!!
Zarę fresh, a jakby tej kasy starczyło na dwie, to jeszcze lemongrassa. Albo Foga. A najlepiej wszystkie trzy. Ach ta freshowa zieleń![]()
indio tricolorto z zielenia i czernia
![]()
ja bym kupiła jakieś indio - indio nigdy nie za wiele![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Też bym Indio chciała... w ogóle coś bym chciała, bo musiałam stosik wyprzedaćI na razie nie mogę nic kupić...
![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Chcę jeszcze kupić indio i czekam na Zarę tricolor. Tylko przesadziłam ostatnio z zakupami i muszę trochę odczekać![]()
Ja to bym sobie buty kupila... to zawsze byla moja slabosc i jeszcze trochę bielizny engelato tez doradziłam, ze hoho
A tak powaznieto blender, porzadne noze kuchenne, bo mam tępe, wełnianą posciel, bo byłam głupia i starą przy przeprowadzce wyrzuciłam
, stos ksiązek, parę filmów...no i konopie, zeby sprawdzic jka noszą i jedwab, zeby zobaczyć jedwab
![]()