ale nie wiem co....
Mam potrzebę zakupu, ale kompletnie nie wiem co bym chciała. Jakaś zaspokojona jestem czy co?????? No przecież niemożliwe
Co byście sobie kupiły, jakbym Wam kasę dała?![]()
ale nie wiem co....
Mam potrzebę zakupu, ale kompletnie nie wiem co bym chciała. Jakaś zaspokojona jestem czy co?????? No przecież niemożliwe
Co byście sobie kupiły, jakbym Wam kasę dała?![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Ja bym sobie leo kupiła (kawowego albo zielonego) - he,he, to Ci doradziłam
Jeszcze bym jakiegoś jade dotknęła albo Bebinę limitowaną albo kaszmirowe ślimaki.
A Dolcino fajne jest, takie lekko śliskawe. Jak dojdzie do mnie Jakob wygrany na aukcji to porównam.
Julka 2001, Zosia 2007
o matko, a ja się po scianach noszę za zarą oryginal którą wymieniłam na konopie.
dawaj kase, spłacę ratalnie.i zakupisz sobie dozgonną wdziecznosc malego chustowego napalenca hyhyhyhy
ANIA!!!!! ja też już nie wiem co to są ploty, ????cieszę sie że jesteś!!!!! musimy się spotkać!!!
Zarę fresh, a jakby tej kasy starczyło na dwie, to jeszcze lemongrassa. Albo Foga. A najlepiej wszystkie trzy. Ach ta freshowa zieleń![]()
cześć Ania!!!! ja jeszcze do kasy to poproszę o trochę wolnego czsu bo kompletnie tego mi brakuje, a zakupy to już tylko przez internet robię....i to co jest najbardziej potrzebne....
Kasia!!!!!!!Warto było wejśc tu o tej porze, żeby Cię spotkać
Co to jest czas????? Co to jest sen???????Co to jest zakupy?????
Oj, musimy się na ploty umówićA właśnie, co to jest ploty?????
Edit: Jacob jest gruby???? Masz na mysli didka, czy cuś innego?
jakbym miała wolna kasę to bym se fundła
nosidło Beco , nic o nim nie wiem ale pikne jest
jakiegoś didka z oferty standard
i ellevillka tricolorka
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
no, no, nie pwoeim kilka pomysłów mi się podoba.
Ze szmat to chyba Zara do mnie najbardziej mówi...
Ale naj naj to mi się podoba pomysł z butami, no może i perfumkamiO i jakaś torba może?
Tulipowna ma takie kozaczki świetne, ech przydałyby mi się też takie
Tymczasem pewnie są wyprzedaże, a ja poza moim maleńkim butikiem w mojej mieścinie nigdzie nie zaglądamA że w owym butiku głownie szale mnie zachwycają to mam ich już całą kolekcję
Nawet mój mąż na moje ostatnie: ale ja nie mam co na siebie włożyć. Powiedział: szal kochanie, szal
Dowcipniś kurde...
Muszę przyznać Aniu, że jak Cię ostatni raz widziałam to zwróciłam właśnie uwagę, że masz śliczny szal.
A co do wyborów.. to ja też chyba chustozaspokojona, więc nie doradzę.
Przy najbliższym spotkaniu mogę Ci zaprezentowac na żywo śnieżynki Didka (o ile jeszcze je będę miała oczywiście)