Eeeee, gdzie tam Leo do bambusa! Tylko wzór je łączy, a miętkość inna zupełnie, przy bambusku Leo to sztywna decha
Kasiawska, było mówić że chcesz macać jak jeszcze Leon u mnie był! Teraz już innego chuściocha nosi...
Eeeee, gdzie tam Leo do bambusa! Tylko wzór je łączy, a miętkość inna zupełnie, przy bambusku Leo to sztywna decha
Kasiawska, było mówić że chcesz macać jak jeszcze Leon u mnie był! Teraz już innego chuściocha nosi...
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Według mnie Leo i bambus wogóle nie sa do siebie podobne,nie licząc wzoru
Bambus jest cieniutki,lekko sliski.
Leo jest bardziej mięsisty,taki flanelkowy w dotyku jak już jest wynoszony no i zdecydownaie lepiej nosi wieksze dzieci od bambusa
Indio to tez juz inna chusta
Najlepiej pomacać samemu,bo kazdemu co innego odpowiada![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
A może ta nowa LambdaLambda z bambusem, tęczowa? Chyba nawet się obie ta testa zapisałyśmy![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
wielkie dzięki dziewczyny za wszystkie podpowiedzi!
no właśnie chyba lambda mnie wkręci, sama nie wiem...
ja wełnę mogę, nawet jeszcze nie próbowałam. w ogóle jestem jakaś nieobmacana w tych chustach, głównie nosiłam w manduce, teraz w aplx. po prostu spodobała mi się ta natka i dlatego szukam tym tropem
jamamajeczko - ja leosia u Ciebie widziałam, ale nie wiedziałam, że mogę chcieć, poza tym na maksa nie mój kolor miał. a do tego wydaje mi się, że nie przepadam za mięsistymi chustami (ale sama nie wiem...).