kaśka, mam leo, kółkową, ale to sobie pomacasz chociaż, i indio natur z lnem, przynieść?
edit - i perłę też mam, przyniosę![]()
kaśka, mam leo, kółkową, ale to sobie pomacasz chociaż, i indio natur z lnem, przynieść?
edit - i perłę też mam, przyniosę![]()
Ostatnio edytowane przez Liv ; 13-01-2010 o 20:18
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
no jachaa czy mam obowiazek uczestniczyc w zajeciach, czy moge tylko przeszkadzac?
![]()
Pochłonęło mnie życie,
pozostaję do odwołania.
morepig - o! fantastik! to sobie obejrzę
lalika - dziękuję - w perle z kolei nie kręci mnie wzór
zosina - bierz, pliz! dzięki. może jak zobaczę ten wzór to mnie pokręci? tzn... nakręci? zacznie mnie kręcić? bosz. już czas spać, dobranoc.
Kasia, najlepiej jakbys tez mogla pomacac na zywo. Ten wzor mnie nie krecil, a teraz bardzo go lubie i uwielbiam te chuste dotykowo tez. Poza tym na zdjeciach to guzik widac, nie mozna chusty dotknac i nie widac jak sie fajnie ogony ukladaja (one sa takie "lejace"). Chusta swiezo zdjeta z grzbietu jest pomieta doslownie przez moment, a potem sie rozprostowuje sama do idealnej gladkosci. Wyglada zawsze jakby byla wyprasowanaI na zywo wyglada 1000 razy lepiej niz na zdjeciach IMO.
Aha, bo Ty welny nie mozesz....boby Ci Katja z welna moze podpasowala.
lotta, właśnie taka jak napisałaś - leo jest bardziej nośnyjest miękki, ale mimo wszystko bardziej mięsisty niż natka. no i te kolory, mmm...
Pochłonęło mnie życie,
pozostaję do odwołania.
IMO nie ma drugiej takiej chusty jak diamentowy bambus (ale ja wszystkich chus, ba! ani 10% pewnie nie widziałam na żywo...)
do leosia chyba też nie ma co porównywać, no poza splotem...
Jak kolory nie paszą to można farbnąć,
jak gładka nie teges - to gradacja,
no albo pomalować we wzorki![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl