Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: Zchustoagitujmy TVN!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sabciass
    Wiecie, co? ostatnio zmowu oglądałam "Na wspólnej" i ta cała Marta narzekała jak jej to ciężko z tym wózkiem i pomyślałam, że chyba jednak tak chusta w końcu się pojawi i zaświtała mi szatańska myśl sprawdzenia w tym wątku, czy może nie wypowiadała się na ten temat hanti bo TVN z tego co wiem chyba nie jest jej obcy. No i okazuje się, że nie odezwała się ani słowem. Ja tu węszę jakiś spisek
    O tym samym pomyslałam jak usłyszałam, że wózek jest ciężki
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sabciass
    chyba jednak tak chusta w końcu się pojawi
    Nie wierzę w takie cuda. Widzę, że w serialu coraz więcej (chamskiej) kryptoreklamy - a to bohaterowie przez pół odcinka zwiedzają "Instytut Zdrowego Rozwoju" Pampers, a to pokazują sobie stronę internetową Pampers, a to nachalnie pokazuja sobie paczki pieluch i chusteczek... a to pani ostentacyjnie w każdym prawie odcinku ładuje naczynia do zmywarki sponsorskiej i wkłada do niej sponsorskie kostki... A to z pewnością nie za darmo - więc dlaczego mieliby za darmo wspomnieć o chustach? Może jakby im ktoś zapłacił grube pieniądze, to by coś napomknęli, ale tak "z dobrego serca" - nie sądzę. To stacja komercyjna.

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No za darmo to pewnie nie będzie. Podejrzewam, że Bebelulu sporo zapłaci

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Uprawnienia umieszczania postów