hehe, wczoraj prasowlam przy 'na wspolnej' i tam tekst: pediatra do mlodej mamy- i jak najwiecej przytulac...
Też słyszałam i wniosek z tego, że chyba rzeczywiście jest wstęp do chustowania.Zamieszczone przez problemkind
P.S.
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
w "m jak milosc" jest przeciez Jolka, z synkiem Mateuszkiem twardo wozonym w wozku
Jest jedna kwestia -te seriale sa krecone chyba z duuuzym wyprzedzeniem. tzn np.kinga juz mogla zaciazyc -czas dzialac![/list]
[quote="polaquinha"]w "m jak milosc" jest przeciez Jolka, z synkiem Mateuszkiem twardo wozonym w wozku
Rzeczywiście - wypadło mi to z głowyA takiej Jolce fajnie by z chustą do twarzy było na tej wiosce, Kindze zresztą też.
Sabaciass - ale się uśmiałam do łez, jak wyobraziłam sobie zachustowanego Orłosia w telexpresie. DobreMy, ale mamy fantazję
![]()
A ja przemyciłam chustę do "Klanu"! Kręcą z dużym wyprzedzeniem, więc nie wiem kiedy to pójdzie w TP. Będzie zachustowana mama z dziećmi na placu zabaw!
Kasia, mama Szymka (31.08.1998), Zosi (18.05.2003), Mani (29.05.2006) i Franka (21.03.2008)
Doradca Noszenia ClauWi®, certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
www.kolebkanatury.pl
No brawo !!! Czekamy z niecierpliwoscią !Zamieszczone przez czteryszczęścia
![]()
a propos Klanu - moja mama była w ubiegłym roku na wakacjach w tym samym osrodku co Paulina Holtz (klanowa Agnieszka ) Zgadaly sie pare razy o dzieciach a potem mama mowila "i wiesz szkoda, ze tym razem z nami nie pojechalas bo jakby Cie zobaczyla jak biegasz z małą w chuscie to z pewnoscią by sie przekonala "![]()
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Pascal Brodnicki ma maleńkie dziecko -fajnieby Pascala zarazić bakcylem chustowania
już sobie wyobrażam z Pascala szalejącego w kuchni z dzieciakiem na plecach -cos mi się wydaje,że zachustowany tata przemawia głebiej do podświadomosci mam, niż inna mama (fenomen PZ na przykłąd)![]()
to samo wczoraj pomyślałam po obejrzeniu Uwagi na tvn! tylko jak to zrobicZamieszczone przez polaquinha
![]()
Każdy będzie zachwycać jaki fajny z niego tata i nie będzie wnikał czy dziecku nie jest za gorąco/za ciasno/...Zamieszczone przez polaquinha
![]()
Więc chyba zacznę oglądać seriale, aby odkrywać w nich zachustowane Mamy![]()
ja się tylko obawiam tego ze osoby znane żyja z tego ze sie w czyms, z kimś lub gdzies pokazuja :/ tylko kto im zapłaci za reklamowanie chust ??? :/
Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009
LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com
Ideałem byłoby, gdyby oni to zrobili z przekonania a nie za pieniądzeZamieszczone przez babolek
![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Paulina spodziewa się kolejnej pociechy, a z tego co wiem, to z pierwszą biega na bobomigi, może więc i chusta? Są szanse.a propos Klanu - moja mama była w ubiegłym roku na wakacjach w tym samym osrodku co Paulina Holtz (klanowa Agnieszka ) Zgadaly sie pare razy o dzieciach a potem mama mowila "i wiesz szkoda, ze tym razem z nami nie pojechalas bo jakby Cie zobaczyla jak biegasz z małą w chuscie to z pewnoscią by sie przekonala ]![]()
Kasia, mama Szymka (31.08.1998), Zosi (18.05.2003), Mani (29.05.2006) i Franka (21.03.2008)
Doradca Noszenia ClauWi®, certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
www.kolebkanatury.pl
Wiecie, co? ostatnio zmowu oglądałam "Na wspólnej" i ta cała Marta narzekała jak jej to ciężko z tym wózkiem i pomyślałam, że chyba jednak tak chusta w końcu się pojawi i zaświtała mi szatańska myśl sprawdzenia w tym wątku, czy może nie wypowiadała się na ten temat hanti bo TVN z tego co wiem chyba nie jest jej obcy. No i okazuje się, że nie odezwała się ani słowem. Ja tu węszę jakiś spisek![]()