Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Ursynów

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Ursynów

Czy sa tu jakies mamy z ursynowa bo mam wrażenie że na ursynowie tylko ja nosze w chuście.
    Odezwijcie sie. Fajnie byłoby wybrać sie razem na spacer istatnio mi jakoś smutno. Pozdrawiam.

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

nooo jak! a ja!!!!!! ciedziennie prawie sie lansujemy w chuście i naszej cudnej kurtce!

Hmmm a moze to dlatego nas nie widac bo my na stokłosach mieszkamy ale czesto na Ursynów zagladamy!

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

My dokładnie Natolin. Mam nadzieje że kiedyś sie spotkamy. Ufff a więc nie jestem sama.

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jjuussttyynnaa Zobacz posta
    My dokładnie Natolin. Mam nadzieje że kiedyś sie spotkamy. Ufff a więc nie jestem sama.

aaa no to my na natolin sie nie wypuszczamy! chociaz do lipca mieszkałam na kabatach i codziennie bylam na kasztanowej alejce ale wtedy jeszcze z wozkiem łaziłam

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja mieszkam na Natolinie, ale moje dziecko ostatnio wyjątkowo samobieżne się zrobiło.

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Widuje tylko mamusie z wózkami, spocone przy pchaniu przez zaspy , bo maja nowoczesne wózki z obrotowymi kółkami z przodu. Ostatnio jedna taka moj mąz wyciągał bo zakopała sie niemiłosiernie

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Też mieszkam na Natolinie. Dziś pomaszerowałam przez pół Natolina do Bajkolandii, niosąc małą przez nieodśnieżone chodniki i ulice. Fakt, że jakoś mało chustowych mam widać na Ursynowie, najwięcej w Mulitikinie.

Uprawnienia umieszczania postów