proszę o ocenę! zdjęcia na profilu w albumie. to bebelulu - już ją uwielbiam![]()
proszę o ocenę! zdjęcia na profilu w albumie. to bebelulu - już ją uwielbiam![]()
Trochę rękami zasłaniaszMasz rację mało dociągnieta, choć u tatusia u góry lepiej, ale ładnie rozłozona na pleckach
![]()
Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014
Hihi, ale się młody odpycha od mamy
Ciężko wtedy dociągnąć, poczekaj na moment jak będzie przyklejony do Ciebie. Dołu nie widzę, bo faktycznie zasłaniasz, a i foty maluśkie![]()
![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
właśnie! odpychał się skubany!lubi patrzec na moją twarz jak tylko ma okazję. Poczekam faktycznie na moment.
dzięki za oceny!Podociągam sobie i będzie ok. Widzę,że awansowałam na chustonoszkę!
suuuper
a mam pytanie o nóżki: czy one są ok?
nie do końca jestem pewna, czy one tak mają wyglądac, czy to nie b ma byc bardziej na dół ta pupcia? i czy dziecku czasem nie zdrętwieją kończyny kiedy je się tak nosi? Przepraszam za głupie pytania, ale to mnie jakoś tak męczy...
Ostatnio edytowane przez Meta ; 25-02-2010 o 08:34
z nóżkami nic się nie będzie działo, jeżeli będą prawidłowo ułożone. na zdjęciach dużo nie widać, ale wydaje mi się, że pupa jest za wysoko, nóżki za bardzo wyprostowane. ale to pewnie skutek uboczny odpychaniawszystko trzeba lepiej podociągać (co najmniej tak jak u Taty
), to powinno pomóc
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.