Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: nasze pierwsze motanie!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Talking nasze pierwsze motanie!

proszę o ocenę! zdjęcia na profilu w albumie. to bebelulu - już ją uwielbiam

Chustomanka Awatar tamyk
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

Trochę rękami zasłaniasz Masz rację mało dociągnieta, choć u tatusia u góry lepiej, ale ładnie rozłozona na pleckach
    Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Hihi, ale się młody odpycha od mamy
    Ciężko wtedy dociągnąć, poczekaj na moment jak będzie przyklejony do Ciebie. Dołu nie widzę, bo faktycznie zasłaniasz, a i foty maluśkie
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamamajka Zobacz posta
    Hihi, ale się młody odpycha od mamy
    Ciężko wtedy dociągnąć, poczekaj na moment jak będzie przyklejony do Ciebie. Dołu nie widzę, bo faktycznie zasłaniasz, a i foty maluśkie
    właśnie! odpychał się skubany! lubi patrzec na moją twarz jak tylko ma okazję. Poczekam faktycznie na moment.

dzięki za oceny! Podociągam sobie i będzie ok. Widzę,że awansowałam na chustonoszkę! suuuper

Cytat Zamieszczone przez tamyk Zobacz posta
    Trochę rękami zasłaniasz Masz rację mało dociągnieta, choć u tatusia u góry lepiej, ale ładnie rozłozona na pleckach
    a mam pytanie o nóżki: czy one są ok?
    nie do końca jestem pewna, czy one tak mają wyglądac, czy to nie b ma byc bardziej na dół ta pupcia? i czy dziecku czasem nie zdrętwieją kończyny kiedy je się tak nosi? Przepraszam za głupie pytania, ale to mnie jakoś tak męczy...
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 25-02-2010 o 08:34

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

z nóżkami nic się nie będzie działo, jeżeli będą prawidłowo ułożone. na zdjęciach dużo nie widać, ale wydaje mi się, że pupa jest za wysoko, nóżki za bardzo wyprostowane. ale to pewnie skutek uboczny odpychania wszystko trzeba lepiej podociągać (co najmniej tak jak u Taty), to powinno pomóc
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zosinamama Zobacz posta
    z nóżkami nic się nie będzie działo, jeżeli będą prawidłowo ułożone. na zdjęciach dużo nie widać, ale wydaje mi się, że pupa jest za wysoko, nóżki za bardzo wyprostowane. ale to pewnie skutek uboczny odpychania wszystko trzeba lepiej podociągać (co najmniej tak jak u Taty), to powinno pomóc
    dziekuje bardzo, podociagam i zobaczymy jak bedzie to wygladac

Uprawnienia umieszczania postów