No to naprawde polecam kółkową jakąś. Ja kółkowa noszę na kurtkę, pod kurtkę itp. itd. Na szybkie wyjścia super.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Nie wątpię.za to mogę szczerze polecić SK - jest genialna
Ale mi wystarczyłoby zwykłe nosidło...
Tylko Andrzej twierdzi, że to strata kasy...
Coraz bardziej się przekonuję do twierdzenia Janis, że On ten cholerny wózek traktuje jako coś wyższej klasy.
Zachciało mi się Chłopa z Afryki
m.
A we wrappie to można na biodro???
Anyway - próbowałam na kurtkę na plecach i nie czuję tego (w sensie nie wyjdę, nie nie mam pewności - nie czuję - że trzyma się dobrze - co innego bez kurtki).
U mnie problem z tą kurtką cholerną, strasznie mnie ogranicza, noooo...
Ja lubię czuć dziecko, a kurtka mi przeszkadza
m.
Ja na biodrze wiązałam wg instrukcji z Nati, łatwe wiązanie, nie pamiętam jak się nazywało... wymierzyłam długość zawiązałam węzeł i przesunęłam go na plecy a nadmiar chusty owinęłam siebie i młodą jak paskiem, żeby było bardziej stabilnie, a obecnie to w MT na kamizelkę puchową na plecach noszę bo wózkiem w życiu przez ten śnieg bym ie przebrnęła no i młoda ma alergię na wózek
bo ja miałam chustę Nati i wg tej instrukcji wiązałąm, łatwe było
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Ja to bym sobie nosidło kupiła i problem by znikł.Marjanna, dobrze Ci radzę, weź sobie kup kółkową
Ale Andrzej nie chce
A cały nadmiar gotówki jaki miałam na ten miesiąc zdążyłam już wydać
Więc siedzę w domu zakopana przez śnieg
m.