Pokaż wyniki od 1 do 20 z 78

Wątek: Fotelik rowerowy

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Soul, ty w 24 tygodniu ciąży na rowerze jeździsz?

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Ehe

Tylko już nie z Ignasiem, za ciężko mi, jak jest moja kolej odstawiania dzieci do przedszkola / szkoły, to rower z Ignasiem prowadzę, i potem dopiero sama sru - jadę do roboty
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie

a co ten wątek robi w Chustowaniu
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martaj Zobacz posta
    a co ten wątek robi w Chustowaniu
    A nie wiem, nie ja zakładałam Ale wiesz, chusta, nosidło, fotelik - naturalna kolej rzeczy :>

Soul, to odważna jesteś, ja bym z dzieckiem w brzuchu nie wsiadła na rower. No bo jak takiemu dziecku założyć kask?

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Dwóch różnych ginekologów nie ma nic przeciwko, wiedzą, bo pytam zawsze, czy nadal mogę jeździć.. Rower też przypinam w przychodni, lub zostawiam panu w rejestracji, bo się boję, że ukradną..

Nie ma czego się bać, póki kobieta się czuje na siłach Mamy piękne równe ścieżki rowerowe, ja dodatkowo zsiadam i przeprowadzam rower przez skrzyżowania zawsze, itd. Powiem szczerze, że najgorsze zagrożenie stwarzają:

- baby z wózkami Jest chodnik, pas krzaków i zieleni, ścieżka row. i ulica obok. A te spacerują sobie ścieżką, i ledwo mogę wyminąć, a jak już 2 rowery jadą, to w ogóle - panika i obraza, bo przecież "Ona nie ma gdzie zjechać na bok, bo ulica!"

- emeryci uważający ścieżkę za chodnik

- oraz młodzież w słuchawkach słuchająca muzy z komórki, lezą i nie słyszą dzwonka roweru, echhhhh!

PS. mój gin mówi, że dziecko bardziej się w brzuchu wytrzęsie podczas seksu, niż podczas jazdy rowerem
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Hamax-y najtańsze są w Decathlonie z tego co mi wiadomo. Też taki mamy - mnie jedynie męczy jego zakładanie na rower. Czasem wkłada się i wyciąga jednym ruchem, czasem trzeba się cholernie męczyć, żeby zaskoczyła blokada. Mój rower stoi w placu pomiędzy kamienicami, żule go tam ostro pilnują, ale fotelika już raczej nie zostawię.
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul Zobacz posta
    Dwóch różnych ginekologów nie ma nic przeciwko, wiedzą, bo pytam zawsze, czy nadal mogę jeździć.. Rower też przypinam w przychodni, lub zostawiam panu w rejestracji, bo się boję, że ukradną..

Nie ma czego się bać, póki kobieta się czuje na siłach Mamy piękne równe ścieżki rowerowe, ja dodatkowo zsiadam i przeprowadzam rower przez skrzyżowania zawsze, itd. Powiem szczerze, że najgorsze zagrożenie stwarzają:

- baby z wózkami Jest chodnik, pas krzaków i zieleni, ścieżka row. i ulica obok. A te spacerują sobie ścieżką, i ledwo mogę wyminąć, a jak już 2 rowery jadą, to w ogóle - panika i obraza, bo przecież "Ona nie ma gdzie zjechać na bok, bo ulica!"

- emeryci uważający ścieżkę za chodnik

- oraz młodzież w słuchawkach słuchająca muzy z komórki, lezą i nie słyszą dzwonka roweru, echhhhh!

PS. mój gin mówi, że dziecko bardziej się w brzuchu wytrzęsie podczas seksu, niż podczas jazdy rowerem
    A, to spoko Przyznam, że ciekawa jestem, jak wygląda ciężarna na rowerze, bo nigdy nie widziałam Zdjęcie zrób!

Uprawnienia umieszczania postów