Pokaż wyniki od 1 do 20 z 78

Wątek: Fotelik rowerowy

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

My jesteśmy zdecydowani na Siestę, tylko musimy w końcu usiąść i zamówić. Ktoś zamawiał z tego sklepu na Allegro? http://allegro.pl/hamax-siesta-2014-...535054450.html

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Wczoraj mój M zamontował mi fotelik na moim rowerze... Mamy Hamax Smiley.

Jaaaaa

Toż to najlepszy, jaki miałam!!! Mieliśmy Romer, mieliśmy jakiś bodajże Polsport, czy coś, i jakiś no name pożyczony, ale ten - wymiata! Genialne zapięcia w dwóch miejscach, ułatwiają zapięcie dziecka, szybciej i sprawniej niż do tej pory widziałam to rozwiązane.. Ignaś w wygodnej pozycji, lekko pochylony do tyłu, fotelik pięknie się amortyzuje, bardzo dobrej jakości pianka wypełniająca fotelik, mocna i miękka.. No i poręcze, widać od razu, że to lepsze rozwiązanie, niż te o opływowych kształtach, tutaj on ma się czego złapać i gdzie położyć łapki... Jak w fotelu normalnie

Jestem BARDZO zadowolona
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Soul, ty w 24 tygodniu ciąży na rowerze jeździsz?

Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Ehe

Tylko już nie z Ignasiem, za ciężko mi, jak jest moja kolej odstawiania dzieci do przedszkola / szkoły, to rower z Ignasiem prowadzę, i potem dopiero sama sru - jadę do roboty

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie

a co ten wątek robi w Chustowaniu
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martaj Zobacz posta
    a co ten wątek robi w Chustowaniu
    A nie wiem, nie ja zakładałam Ale wiesz, chusta, nosidło, fotelik - naturalna kolej rzeczy :>

Soul, to odważna jesteś, ja bym z dzieckiem w brzuchu nie wsiadła na rower. No bo jak takiemu dziecku założyć kask?

Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Dwóch różnych ginekologów nie ma nic przeciwko, wiedzą, bo pytam zawsze, czy nadal mogę jeździć.. Rower też przypinam w przychodni, lub zostawiam panu w rejestracji, bo się boję, że ukradną..

Nie ma czego się bać, póki kobieta się czuje na siłach Mamy piękne równe ścieżki rowerowe, ja dodatkowo zsiadam i przeprowadzam rower przez skrzyżowania zawsze, itd. Powiem szczerze, że najgorsze zagrożenie stwarzają:

- baby z wózkami Jest chodnik, pas krzaków i zieleni, ścieżka row. i ulica obok. A te spacerują sobie ścieżką, i ledwo mogę wyminąć, a jak już 2 rowery jadą, to w ogóle - panika i obraza, bo przecież "Ona nie ma gdzie zjechać na bok, bo ulica!"

- emeryci uważający ścieżkę za chodnik

- oraz młodzież w słuchawkach słuchająca muzy z komórki, lezą i nie słyszą dzwonka roweru, echhhhh!

PS. mój gin mówi, że dziecko bardziej się w brzuchu wytrzęsie podczas seksu, niż podczas jazdy rowerem

Uprawnienia umieszczania postów