Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Czy małej jest wygodnie?

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Czy małej jest wygodnie?

Nie bardzo wiem czy mojej Uli jest wygodnie w chuscie, jak po spacerze ja rozwiazuje to ma odciśniety smoczek na buzi albo jakis guziczek od kurteczki albo nosek czerwony bo opierala sie nim o mnie.Moze ja jakos żle ja wiąże. Czasami ma główke do boku , a czasami na wprost i opiera sie o mnie. Czy tylko ja mam takie problemy?

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Justyno,nie tylko Ty!Przejrzyj dział z wiązaniami.Tam na pewno znajdziesz wiele informacji.Możesz też wkleić swoje foto z dzieciem w chuście,a znawczynie tematu powiedzą co jest źle lub dobrze

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Hmmmm...moja tez budzi się nieraz z odprasowaną chustą lub odgniecionym guzikiem na policzku, też wbija nosek w moją klatę, staram się poprawić gdy ewidentnie mi coś nie pasuje, ale co prawda to prawda: gdyby małej było niewygodnie, napewno nie cierpiałaby w milczeniu by nie zajmować mamie czasu...
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

jak śpi to jej wygodnie

jakby nie było to da znać

ja się staram pilnować co ubieram pod chustę i co młodzian wdziewa zeby nic go nei gniotło i np ubieram młodemu sweterek na zamek a nie na gudiki, sobie golf a nie bluzkę z koralikami itp

a smoczek możesz ew.wyciągnąć?

Ale... - patrz początek posta
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka Awatar dziunka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

Tez mialam takie wrazenie.
    Teraz po prostu staram sie ta glowke troszke poprawic zeby nie byla przytknieta do mnie nosem a policzkiem. Oczywiscie nie na sile! Jakos tak razem wspolpracujemy przy tej poprawce
    A poza tym skoro spi to jej dobrze
    Gosia - mama Juleczki Tancereczki i Asiuli Łobuziuli

Uprawnienia umieszczania postów