Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: cudny nowy lenny lamb z bambusem - macał kto:)?

Chusteryczka

Red face cudny nowy lenny lamb z bambusem - macał kto:)?

hej, rzuciłam okiem na stronkę LL, a tam cuś nowego - bambus! z zachwytem noszę w pożyczonej natce z bambusem i chętnie bym sobie nabyła taka miksturę, a ta LL ma fajniejsze jak dla mnie kolory. wie ktoś coś? z góry dzięki za info!

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

chyba na forum tworzyła się kolejka do testowania, tak mi się wydaje,że się zapisywałam

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Tak, macałam Nawet na testy wypuściłam. Tylko na testy idzie inny kolor, na zywo będę miała teczową w przyszłym tygodniu to ci napiszę jak wygląda

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka

Domyślnie

dzięki, dziewczyny,
    no i brawo dla tej pani (mnie), bo dzięki Wam przypomniałam sobie, że jestem w kolejce do testów... (btw, ruszyła już? bo w wątku testowym nie znalazłam info...).
    niech żyje ząbkowanie, kilka nocy w plecy i mózg przestaje działać. co za wstyd. nie pierwszy raz ponownie wpadam na ten sam pomysł i za każdym razem tak samo się cieszę...
    no, to będę wiedziała, czy kupować.

a może ktoś już macał i nosił okołoroczniaka? bo mnie nośność interesuje najbardziej
    Ostatnio edytowane przez kasia wska ; 09-01-2010 o 18:51

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Ja nosiłam Lidkę - obecnie rok i 2 m-ce. Ale ona lekka jest - 9 kg. I szczerze powiem, że ja ignorantka nie widze różnicy w nośności 100% bawełny, a bawełny z domieszkami. Ale może za krótko nosiłam?

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka

Domyślnie

wielkie dzięki za info no to czekam na testową!
    jaśka ma 11 miesięcy i miesiąc temu ważyła 9,2... teraz już pewnie więcej.
    w natce z bambusem bardzo mało osiadała w porównaniu z babylonią, stąd moje zainteresowanie bambusem. ale nosiłam w zaledwie kilku chustach, więc nie mam porównania. w nati mi się fajnie nosiło, ale kolory nie za bałdzo moje.

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Domyślnie

Spoko,nosilam,ale nie dlugo (teraz w domu nosze w krotkich chustach,a Lenny jest za dluza).
    po-pierwsz, z wad (nie pralam) jest bardzo slizka,po-pierwszym motaniem musi dopasowac,ale trzyma fajniutko. Nie cienka (normalna chusta), wiaza sie sama kororzy sa rewelacyjne. Mam tecze na zoltym planie i na czerwona Za duzo na Ukrainie ich wysprzedalam, podoba sie ona.
    Ostatnio edytowane przez Nagar ; 10-01-2010 o 03:44
    http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
    Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina
    Ostatnio edytowane przez Nagar ; 10-01-2010 o 03:55
    http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
    Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Idź do Vegi, ona Ci da pomacać!
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Uprawnienia umieszczania postów