Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: U mojego syna chyba sie nie da

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie U mojego syna chyba sie nie da

dzisiaj obserwuje sobie jego zwyczaje i on... sika przy stole, piersi znaczy sie To jak w ogole mam probowac go wysadzac
    Przytalam jeszcze o Madzi, ktora wieksze potrzeby zalatwia w domu. U nas nie ma zadnej reguly...
    a w ogole rozmawialam z Chinka z mojego osiedla, ktora wychowanie bezpieluszkowe okreslila jako dla biednych, co nie maja na pieluszki. Wielkomiejskie chinskie bobasy sa podobno normalnie zapampersowane
    Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

no niestety chiny w dużych miastach odchodzą od tradycyjnego wychowania bezpieluchowego. ubranka szyje się z rozcięciem, ale jest ono zaszyte i chętni mogą je sobie rozpruć...

jak wypróżnia się podczas karmienia to podkładaj jej miseczkę, albo tetra między nogi i sisisisi
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie

Ania, JEJ to bym podkladala... tylko ze to ON i sika z turbonapedem, gdzies na pol metra bedzie Kurka, taka zagubiona sie w tym czuje... Skora wyraznie lepsza nawet, jak jest pol dnia bez pieluszki, ale tyle problemow i problemikow po drodze, wrrrrrrr...
    Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie

Ania, chcialam powiedziec, ze sie udalo. Ja chyba potrzebuje wsparcia jak male dziecko, przy kazdym kroku .
    Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

no to pisz zawsze jak masz doła po to tu jesteśmy.

a ja mam też ON i wiem jakim łukiem sikać potarfią tacy osobnicy kładź tetrę na siusiaka i tyle.

trzymam kciuki a jak skóra lepsza, to najważniejsze. resztą się nie przejmuj, naprawdę.
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie

Dzieki jeszcze raz . Na razie zabieram sie do zamowienia paru wielorazowek na probe. Nie chce calego systemu, bo jak nie wyjdzie to bym kupe kasy utopila. A tak sobie wyprobuje. I w sumie powinna juz przyjsc zamowiona maszyna do szycia, to moze takiego backpacka bym uszyla? Wieczorem przemysle przy prasowaniu, generalnie coraz bardziej sie z tym wszystkim oswajam.
    Ania - czy moglabys mi powiedziec, ktore niemieckie strony na temat uwazasz za wartosciowe?
    Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Uprawnienia umieszczania postów