Witajcie!
Już jakiś czas temu dołączyłam tu, ale teraz dopiero zorientowałam się że tu zwyczaj jest żeby się przedstawić, czytając jak ktoś zwrócił uwagę nowej forumce by się przedstawiła
A więc mam na imię Małgosia i trzy miesiące temu przeprowadziłam się z Warszawy do Krakowa, razem z moim Robertem i Henryczkiem. Henio skończy niedługo pół roku.
No i w tym Krakowie pomału się odnajdujemy. Tzn. ja najbardziej bo Robert stąd pochodzi. A ja odnajduję się w roli mamy, w nowym miejscu, z nowymi ludźmi, otoczeniem. Raz mi to idzie lepiej , raz trudniej. Ale generalnie podoba mi się tu , i miejsce i ludzie, których poznałam.
Jestem bardzo wdzięczna za to forum bo naprawdę mnóstwo ciekawych i wartościowych informacji już tu odkryłam i cały czas z niego korzystam odnajdując nowe - w miarę pojawiających się tematów. (Dziś czytałam o tym skąd kobiety biorą cierpliwość przy AP).
Henia noszę w chuście, ale najczęściej nosimy ostatnio w nosidle ONO.
Staram wysadzać Henia zgodnie z EC. Pieluszki wielorazowe prawie zawsze. Bliskie mi jest AP, z tego co przeczytałam. Choć czasami te eko-trendy wydają mi sie czasami za bardzo wymagająceWsparcie forum jest wtedy nieocenione...
No jeszcze pochwalę się na koniec przywitania, że nasz Henio to Henryk Cudowny, od początku
Pozdrawiam Was serdecznie!![]()