Witajcie!
Już jakiś czas temu dołączyłam tu, ale teraz dopiero zorientowałam się że tu zwyczaj jest żeby się przedstawić, czytając jak ktoś zwrócił uwagę nowej forumce by się przedstawiła
A więc mam na imię Małgosia i trzy miesiące temu przeprowadziłam się z Warszawy do Krakowa, razem z moim Robertem i Henryczkiem. Henio skończy niedługo pół roku.
No i w tym Krakowie pomału się odnajdujemy. Tzn. ja najbardziej bo Robert stąd pochodzi. A ja odnajduję się w roli mamy, w nowym miejscu, z nowymi ludźmi, otoczeniem. Raz mi to idzie lepiej , raz trudniej. Ale generalnie podoba mi się tu , i miejsce i ludzie, których poznałam.
Jestem bardzo wdzięczna za to forum bo naprawdę mnóstwo ciekawych i wartościowych informacji już tu odkryłam i cały czas z niego korzystam odnajdując nowe - w miarę pojawiających się tematów. (Dziś czytałam o tym skąd kobiety biorą cierpliwość przy AP).
Henia noszę w chuście, ale najczęściej nosimy ostatnio w nosidle ONO.
Staram wysadzać Henia zgodnie z EC. Pieluszki wielorazowe prawie zawsze. Bliskie mi jest AP, z tego co przeczytałam. Choć czasami te eko-trendy wydają mi sie czasami za bardzo wymagające Wsparcie forum jest wtedy nieocenione...

No jeszcze pochwalę się na koniec przywitania, że nasz Henio to Henryk Cudowny, od początku
Pozdrawiam Was serdecznie!