ło kura na grzędzie spojrzałam na suwaczek... 4 miechy? Toż to wielki chłop jest
o i dobrze jest mieć do plecaka dziecko współpracujące... nie śpiesz się, jeszcze zatęsknisz za całowaniem w główkę![]()
ło kura na grzędzie spojrzałam na suwaczek... 4 miechy? Toż to wielki chłop jest
o i dobrze jest mieć do plecaka dziecko współpracujące... nie śpiesz się, jeszcze zatęsknisz za całowaniem w główkę![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
no dorodna ta Twoja kruszyna. spojrzałam na zdjęcie, myślę - o, jak moja 13-miesięczna Zośka. parametry wagowo-wzrostowe też prawie identyczne. i tylko te 9, no dobra 8 miechów różnicy robi takie wrażenie
![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
kurka wodna ja się załamię, Lila dziś kończy 4miechy i 8,5kg![]()
a z tym prostym plecakiem to jest tak że dziecko nie powinno obejmować nogami pleców tylko jakby kolankami opierać się na nich, dobrze mówię..?
Przynajmniej póki jest małe, potem, około roku, juz bez szpagatu się nie da zawiązać
ja się zawsze martwię ze za bardzo rozkraczam dziecko w prostym plecaku![]()
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
rany, laski, to Wy chyba masło w piersiach macie! moja 13-miesięcy ma i waży 9,2.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Demona, a ja gapa w koncu tego cynoberka nie pomacalam (przypomnialo mi sie jak go na zdjeciu zobaczylam )![]()
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
aaa to szacunLila na 2 mies ważyła ledwo 6
z tym że startowała z wagi piórkowej - 3040g
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
a to cynober?
byłam pewna że papaya
już sie zupełnie na chustach nie znam![]()
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
Toska z 3950
Wyluzuj kobietoHanka na 1,5 roku wazyla 14,5 kilo. I nadal tyle wazy
![]()
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.