Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Za niedługo to bĂŞdzie standard...:o)

Chustofanka

Domyślnie Za niedługo to będzie standard...:o)

Jeśli już nie jest. Coraz więcej nas niesie maleństwa w chustach do chrztu czy nosi w czasie innych uroczystości kościelnych i nie tylko kościelnych. Mójego Misia do chrztu niosłam w kółkowej samoróbce, bo malutki był wtedy ( miał miesiąc). W ostatnią niedziele uczestniczyliśmy w komunii chrześniaka, oczywiście w pięknej "storczykowej" Annie. A że było to w małej mieścinie na Śląsku Cieszyńskim, ludzie się oglądali. Czy byli zdegustowani czy zachwyceni jakoś mnie nie interesuje. Ważne było to,że Miśku prawie cała Mszę 1,5 h przespał. Obudził sie na sam koniec, ale nawet za bardzo nie stękał, tylko leżał przytulony do mnie i patrzył z ukosa na wszystkich.

Jak mi się uda wyślę zdjęcia, bo coś mi sie nie udaje

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Ej!Tylko nie małej mieścinie, co?
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chustofanka Awatar Kaja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ponieważ teraz weekendy fajne - my wyjeżdżamy z miasta i ja paraduję po wiejskich kościołach z chustą
    Staś ur. 02.02.2008

Basia i Franio ur. 13.09.2010

kajapisze.pl - baśnie dla dzieci

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

my co tydzien chodzimy na msze w chuscie, jest to jedyna mozliwosc, ze maly wytrzyma do konca... a na chrzest to sobie specjalnie kupilam jedwabnego didka millefiori...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustofanka Awatar alawuwu
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sabciass
    Ej!Tylko nie małej mieścinie, co?
    Sabcia spójż prawdzie w oczy Mieszkamy na prowincji A ja to już wogóle, w największej wiosce, co to się w jednym kraju nie mieści tylko do pepikolandu wystaje
    ...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

My mamy chrzciny dopiero w sierpniu a już się nie mogę doczekać zalożenia jakiejś fajnej chusty (już myślę, co by tu wystrzałowego kupić...) Tylko, że Hania będzie miała wtedy pół roku i nie wiem czy będzie siedziała grzecznie przez całą mszę... A co do "lansowania się" w chuście, to... dziewczyny- wakacje przed nami! Zaprezentujmy chusty całej Polsce!!

Chustofanka

Domyślnie

No kochane Sabciass i

Chustonoszka Awatar Joanka
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AniaHaniMama
    Tylko, że Hania będzie miała wtedy pół roku i nie wiem czy będzie siedziała grzecznie przez całą mszę...
    Heh, mój synek ma prawie półtora roku i dopiero w ostatnią niedzielę nie był w chuście na mszy Zazwyczaj chodzimy koło południa do kościoła i gość przesypiał całą mszę
    si Deus nobiscum, quis contra nos

doradca Akademi Noszenia

chusty.rzeszow,pl

Chustofanka

Domyślnie

a ja głupia sie zawsze meczyłam z wózkiem bo mysłałam ze tak bedzie lepiej i zawsze musielismy wczesniej wyjsc
    raz tylko na ślubie byłam w chuscie w kościele .. przy kolejnym dzieciu musimy zmienic taktyke
    Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009

LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
    Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com

Chustodinozaur
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Mąż chciał chustę (jeszcze wtedy samoróbkę piaskową) na chrzest wziąć,ale ja nie chciałam-Sara miała 5 miesiięcy i śliczną sukienkę na sobie (i nie napiszę za ile )A w kościele to do dziś jest cyrk i zazwyczaj ją u kogoś zostawiamy,bo tak to tylko latanie za nią.Teraz to by wariowała w chuście,czas na następnego chuścioszka
    od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustofanka

Domyślnie

Niedzielna Msza i chusta to u nas obowiązek. Misiek był tylko raz na Mszy w wózku- jak miał tydzień Od tej pory co tydzień idziemy do kościoła w chuście. Wyjątkiem była zima i deszcz, wtedy chodziliśmy na Mszę na zmianę z J. Za dwa miesiące czeka nas ślub kuzynki. Misiu już pewnie będzie biegał i pytanie czy wysiedzi w chuście?

Uprawnienia umieszczania postów