-
Chusteryczka
Perfekcyjny stosik
Jak zwykle oglądam sobie chusty i powoli dochodze do wniosku, że chyba po roku szaleństw osiagnełam lub osiągam rodzaj dojrzałości chustowej
Czyli że mogę patrzeć na coś nowego i ładnego, a przy okazji nie powoduje to u mnie galopu do szafki w celu nerwowego przejrzenia jej zawartości, miliona watpliwości, sprzedania czegoś i kupienia nowej chusty, co dawało mi chwilowe bezgraniczne szczęście i stan ekstazy prawie
Chyba (na wszelki wypadek napisze to słowo) osiągnełam nirwanę chustową. Wcześniejsze roczne szaleństwo dużo mi dało - wyrobiłam sobie zdanie i dużo popróbowałam.
Mam tez w głowie gotową listę chust, które kupię znowu jak pojawi się nowy Chuścioszek, kiedyś w przyszłości.
Czekam jeszcze na jednego Vatka - może lista się jeszcze zmieni, czytaj - rozszerzy 
Podzielicie się swoimi listami prefekcyjnych stosików?
Mój ranking (kolorystyka mocno czerwono-bordowa):
1. Didymos Indio Silk
2. Didymos Indio Konopie
3. Didymos Katja (moja ulubiona chusta, poszła w świat ale tylko chwilowo)
4. Didymos Lisa
5. Didymos Nino rubin
6. Vatanai Koira (IMHO wymarzona chusta dla maleńkiego dziecka)
7. NATI Colorado lub Kalahari (ale w starej kolorystyce)
8. Storchenwiege Leo Rouge
9. Storchenwiege Anna
10. Zara Orginal, chwilę wcześniej napisałam tez - czarna chusta, ale po zastanowieniu uważam, że Zaraz konsumuje tamten zapis
11. Storchewiege Inka - na chłodne dni - jakoś latem mi wcale nie pasuje ta chusta i kojarzy mi sie wyłącznie z chłodnymi dniami
12. Lana - ale która tez zalezy od pory roku - latem któraś z jasnych lub bordowa a w inne pory roku - tatoo.
13. po zastanowieniu wpisze - czarno-białe pawie 
ps. ciekawe ile jeszcze editów zrobię
I na 100% - CALYX
Kocham to nosidło!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Uprawnienia umieszczania postów