to zostawie dla Ciebie w lodówce na rano
albo jak nakarmisz![]()
to zostawie dla Ciebie w lodówce na rano
albo jak nakarmisz![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
leżę i kwiczę, co za wysoce merytoryczna dyskusja. i tak se myślę - a udzielę się, w końcu trzeba jakoś te posty nastukać, żeby rangę sobie podnieść
![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
rzufiku, zaintrygowałaś mnie tą sałatką, przepis można prosić?
Pochłonęło mnie życie,
pozostaję do odwołania.
Sorry Meta, ale już nic nie ma, zeżarłam
To idę zobaczyć, czy moje dziecko się też nie obudziło (chociaż to bym pewnie słyszała, a i tak zobaczę, naładuję APowe akumulatorki, on taaak słodko śpi jak śpi...)
To pa
I ciekawe, czy tego posta mi nie zeżre? Sprawdźmy...
AHA!! zeżarło!! Dobrze, że go skopiowałam wcześniej... Wyskoczyła mi pusta biała strona jakieś "ostreplycośtam" w tym opisie zakładki...
No to moze być jedno... Czy to wina przeglądarki? Czy za wiele osób na raz się na forum udziela?
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
oj majka, widzocznie juz Ci forum kazało isc spać
zosinamamo w googlach jest mnóstwo różnych przepisów, ja sobie zrobiłam pod siebie, a raczej pod zawartosć lodówki
kurczak smażony w przyprawie gyros, na to keczup, na to ogórek (ja dałam świezy) na to kukurydza, potem majonez, potem cebula i papryka ale generalnie ile robiących tyle przepisów
ha! widzisz, majka? ja tez potrafie długo![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
no ja wiem, że w googlach można wszystko znaleźć, ale ja wolę takie przepisy z polecenia, z "duszą"![]()
Pochłonęło mnie życie,
pozostaję do odwołania.
mi bardzo często wcina posty. nie zastanawiałam się za bardzo dlaczego, ale od tej pory (czyt. od ponad roku) mam nawyk kopiowania WSZYSTKICH wiadomości - nawet tych wysyłanych prywatnym mailemA w ogóle to pozdrawiam Cię Mayko serdecznie, bom stęskniona a dzieciory chorują notorycznie ostatnio.
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).