Pokaż wyniki od 1 do 20 z 80

Wątek: Buty na śliską nawierzchnię

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja wam miałam o butach pisać i wątek zakładać, ale trochę się bałam, że będę niechcianą reklamę na forum robić Bo chciałam zareklamować buty, które ostatnio kupiłam i są suuuper. Cieplutkie (do -20 - w ostatnie mrozy w samych rajstopach byłam i nogi mi nie zmarzły) łatwo się wkładają, na płaskiej podeszwie, ja je zakładam też do spódnicy Idealne do noszenia w chuście. A chciałam je zareklamować, bo firma ta, jak sami napisali, ma mały budżet na reklamę, więc się nie reklamuje. I żebyście mnie nie posądziły, że jestem importerem albo coś tych butów - nie jestem. Po prostu trafiłam na buty idealne i spokojnie mogę wam je polecić:

http://www.icebug.pl/buty-cortina.htm
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartaS Zobacz posta
    A ja wam miałam o butach pisać i wątek zakładać, ale trochę się bałam, że będę niechcianą reklamę na forum robić Bo chciałam zareklamować buty, które ostatnio kupiłam i są suuuper. Cieplutkie (do -20 - w ostatnie mrozy w samych rajstopach byłam i nogi mi nie zmarzły) łatwo się wkładają, na płaskiej podeszwie, ja je zakładam też do spódnicy Idealne do noszenia w chuście. A chciałam je zareklamować, bo firma ta, jak sami napisali, ma mały budżet na reklamę, więc się nie reklamuje. I żebyście mnie nie posądziły, że jestem importerem albo coś tych butów - nie jestem. Po prostu trafiłam na buty idealne i spokojnie mogę wam je polecić:

Fajne te buciki. Ile kosztują? Można je gdzieś przez net kupić?

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja je w intersporcie widziałam najpierw na żywo i mi się spodobały, ale rozmiaru nie było i kupowałam tutaj:

http://www.sklep.jrsport.pl/c/pl/36_...ng/icebug.html

ale widzę, że już ich nie ma Zapłaciłam 309 plus przesyłka.

Na allegro widziałam, ale bez misia.

Chustofanka Awatar ursus_arctos
    Miejscowość
    Vantaa, Finlandia

Domyślnie

mialam dokladnie o tych samych butkach IceBug pisac. sa imo GENIALNE, naprawde. ja mam inny model, takie: http://www.icebug.pl/buty-icebug-active.htm
    ale patent jest w podeszwie, ma takie kolce ktore wczepiaja sie nawet w lod i nie ma szans sie poslizgnac. troche dziwny dzwiek wydaja jak sie chodzi w srodku, po sklepie na przyklad no i nie polecalabym chodzenia w nich po domu po drewnianych podlogach.
    moje kosztowaly cos kolo 100 euro.
    jak dla mnie- idealne buty zimowe, a ja mam zime taka, ze hej (wczoraj minus 25). maz tez w IceBug smiga.
    Ostatnio edytowane przez ursus_arctos ; 04-01-2010 o 13:06

Doula
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

gosia1974
    Guest

Chustomanka Awatar lillyofthevally
    Miejscowość
    Świętochłowice

Domyślnie

a ja Ecco polecam
    POWRÓT DO NASZEGO ŚWIATA DLA MOJEGO ANTKA:

http://www.chusty.info/forum/showthr...958#post551958

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

a... gosiu jkbyś zamawiała sobie to uważaj na rozmiarówkę. Ja noszę normalnie 38,ale w tych butach 38 było dużo za duże. Wzięłam 37 i myślę, że jakbym wzięła 36 to też by było dobrze.
    Przy IceBug znalazłam jeden mankament - są ciepłe, czyli jak wybieram się na przykład w nich na zakupy to jest za gorąco. Są stanowczo na chłodne dni.

gosia1974
    Guest

Domyślnie

a... gosiu jkbyś zamawiała sobie to uważaj na rozmiarówkę. Ja noszę normalnie 38,ale w tych butach 38 było dużo za duże. Wzięłam 37 i myślę, że jakbym wzięła 36 to też by było dobrze.
    Przy IceBug znalazłam jeden mankament - są ciepłe, czyli jak wybieram się na przykład w nich na zakupy to jest za gorąco. Są stanowczo na chłodne dni.
    dzięki bardzo za info

Chustofanka

Domyślnie

oglądałam te buty chyba wcześniej w sklepie i też wydawały mi sie super, ale faktycznie rozmiary są dużo większe od naszych polskich; ja mam 36 i najmniejszy (36) był za duży

Chustofanka Awatar ursus_arctos
    Miejscowość
    Vantaa, Finlandia

Domyślnie

te z serii "Active" sa ciensze, wiec w sklepie np. ok, cieplo, ale do wytrzymania. i przy minus 20 na zewnatrz noga nie marznie. te z serii "winter" musza byc naprawde mega cieplutkie

Doula
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Uprawnienia umieszczania postów