A ja wam miałam o butach pisać i wątek zakładać, ale trochę się bałam, że będę niechcianą reklamę na forum robićBo chciałam zareklamować buty, które ostatnio kupiłam i są suuuper. Cieplutkie (do -20 - w ostatnie mrozy w samych rajstopach byłam i nogi mi nie zmarzły) łatwo się wkładają, na płaskiej podeszwie, ja je zakładam też do spódnicy
Idealne do noszenia w chuście. A chciałam je zareklamować, bo firma ta, jak sami napisali, ma mały budżet na reklamę, więc się nie reklamuje. I żebyście mnie nie posądziły, że jestem importerem albo coś tych butów - nie jestem. Po prostu trafiłam na buty idealne i spokojnie mogę wam je polecić:
http://www.icebug.pl/buty-cortina.htm

Bo chciałam zareklamować buty, które ostatnio kupiłam i są suuuper. Cieplutkie (do -20 - w ostatnie mrozy w samych rajstopach byłam i nogi mi nie zmarzły) łatwo się wkładają, na płaskiej podeszwie, ja je zakładam też do spódnicy
Idealne do noszenia w chuście. A chciałam je zareklamować, bo firma ta, jak sami napisali, ma mały budżet na reklamę, więc się nie reklamuje. I żebyście mnie nie posądziły, że jestem importerem albo coś tych butów - nie jestem. Po prostu trafiłam na buty idealne i spokojnie mogę wam je polecić:
Odpowiedz z cytatem