Ja na kaloryfer teraz kładę też kieszonki PUL z bambusem. Tylko na kaloryferze leży bambus, nigdy PUL. Mam nadzieję, że też nie zaszkodzę tym pieluszkom.![]()
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Pieluszki super, a z gumką miałam identyczny problem na początku.
Yetta i magdulinska. mam pytanie, czy bambus w tych kieszonkach nie przecieka? Tzn czy nie puszcza wilgoci bokiem? Bo noszę się z zamiarem uszycia takiej kieszonki, ale jak tak patrzę na nie, to wydaje mi się, że bambus trudniej w ryzach utrzymać i że wystaje zza PULa.
Mnie póki co nic nie przemaka w kroku. Ale wciąż to sprawdzam jeszcze.![]()
Zuzanna i Franciszek
Nigdzie nie przemaka, jak do tej pory, ani z PULu zwykłego ani z minkee, trzymają idealnie.
A Twoja gdzieś moczy ubranko?
Zuzanna i Franciszek
Mnie też się wydawało, że może moczyć, ale nie moczy. Ale potestujemy dłużej pieluszki i sie upewnimy.![]()
Zuzanna i Franciszek
nooooooooooooo, wielkie brawa-piersza swietna i druga też, a że weższ a to moze byc wygodniejsza dla chodzacego dzieciaczk na przykład![]()
Wiesz mama klamka ja też nie mam problemu z żadnym przeciekaniem.
A co do długiego schnięcia to w porównaniu z BG" organic", który schnie 2 dni to ten schnie dzień.
A powiem Wam, że ja jeszcze nigdy nic nie suszyłam na kaloryferze...jakoś się boje o te moje gałgankiale może spróbuję.
A jeszcze jedno nie wiem czy to możliwe ale moja Matylda w tej pieluszce bambusowej dostaje zaczerwienienia i czerwonych kropeczekciekawe czemu
Czyżby za mało przeprany bo nie wieżę w to,żeby ją bambus uczulał. Plar to rozumię ale BAMBUS??????