Wyszukiwarka nie pokazuje nic...
Kupiłam IV JBD i cushie tushies i jestem zachwycona.
Które jeszcze AIO sa warte posiadania? TZn nie robią gigantycznej pupy i nie schną dwa dni?
Wyszukiwarka nie pokazuje nic...
Kupiłam IV JBD i cushie tushies i jestem zachwycona.
Które jeszcze AIO sa warte posiadania? TZn nie robią gigantycznej pupy i nie schną dwa dni?
ja bardzo lubię BG AIO, pupa jest bardzo zgrabniutka, ale schną długo niestety :/ co nie zmienia faktu, że i tak je lubię![]()
Dziękizamówiłam BG.
Widac, że AIO nie są szczególnie popularne.
Kupiłam AIO BG. Schnie drugi dzień![]()
no niestetytak jak u mnie, a wszystko przez to niefortunne zszycie wkładek
gdyby nie były zszyte jak np w JBD to dużo szybciej by schła, no ale coś za coś. Ja mimo wszystko je uwielbiam
![]()
jesli AIO, to bezkonkurencyjne sa Real Easy od Hip Hip Baby. Zadne IB sie z nimi nie rownaja (bo IB to dla nas raczej bardziej otulacze sa. duzej kupy nie zdzierza, zwlaszcza "na wyjsciu".).
za to RE-rewelacja. ladna, zgrabne, pojemne, funkcjonalne, po wypraniu schna mi niewiele dluzej niz zwykle kieszonki, wystarczu tylko wkladke-'jezor" wyciagnac i na kaloryfer (oczywiscie nie najbardziej goracy).
polecam.
IB SIO mam
A skąd się bierze te real easy? Chyba nie ma w polskich sklepach...
BG przymierzyłam. Fajnie leży.
ja je biore z brytyjskich sklepow. niektore sprzedaz prowadza rowniez do krajow na kontynencie, o ile dobrze pamietam![]()
Ja także gorąco polecam Real easy Hip Hip.
Mimo ,że lubię także Cushies, za chłonność to real easy wygrywają jeśli chodzi o czas schnięcia- jezor wyciągasz i bez kaloryfera schną tyle co wkłady mikrofibrowe innych pieluch.
Jezor zbudowany z bambusa, plus wszyty wkład z mikrofibry. Kształt bomba- zapinane na zatrzaski. IB się nie umywają- wyprzedałam kiedy poznałam real easy. Są w stanie utrzymać mega kupę na miejscu- czego nie można powiedzieć o IB. Generalnie kupy w pieluchach u nas nie lądują, ale gdyby, to po co ma być od razu awaria.
Ja biorę Real easy od zaprzyjaźnionej wielomamyGreen
![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
To może kiedyś się skuszę.
BejbiDżago co prawda nie wiem gdzie kupić real easy, ale z rozmiarówki to szczerze polecam itti bitti SIO i AIO rewelacyjnie leżą na malutkim niemowlaczkujeśli nie chcesz wydawać pieniędzy na nowe, to możesz poszukać używanych na naszym pieluszkowym bazarku
![]()