Pokaż wyniki od 1 do 20 z 97

Wątek: Do wszystkich szyjących ChMT/ patent Ocah na pasy!

Mieszany widok

Chustofanka Awatar vombati
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myrra Zobacz posta
    Ja osobiście żadnych praw sobie do tych pasów nie roszczę, ale na miejscu Ani bym powalczyła. Tylko pytanie - czy Ania występując o odebranie patentu Kerry bedzie musiała zapłacić za przyznanie jej patentu? I ile, bo nie sa to małe pieniądze
    Przecież Ania podważając jej patent nie musi się starać o swój! Poprostu udowodni że to nie był pomysl i innowacja Ocah.
    Ja też gorąco namawiam Anię do protestu. Czytając jakie miałyście doświadczenia z Kerry jestem przekonana że jak tylko jej patent sie uprawomocni zwróci się do Ani o haracz
    Aga, mama Tymka (20.04.2006) i Zoi (28.11.2007)

Moje Vombati - chusty kółkowe www.vombati.eu i nie tylko...

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja radziłabym Ani zrobic chociaz print screena ze strony Ocah o tym ze ma pozwolenie na szycie

a tak poza tym to jesli ocah ma jakas polska kolezanke to teraz pewnie sie niezle wkurza wiedzac co tu piszemy

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie rady sprawa nie jest prosta więc muszę ją dobrze przemyśleć, na szczęście mam jeszcze na to trochę czasu.

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Domyślnie

Ja jak najbardziej popieram opatentowywanie swoich pomysłów. Jeśli ktoś ma głowę na karku i potrafi z tego skorzystać czemu nie. Ale ta dziewczyna miała zdecydowanie ogromne szczęście, że coś takiego jej opatentowali.
    Poza tym z tego co czytam dochodzę do wniosku, że nie będzie miała skrupułów w walce o swoje. Nie zanosi się na nic dobrego.
    Warto zorientować się, czy przypadkiem nie można podważyć jej wniosku przez polski UP.
    Zachowanie w stosunku do Ani też wydaje mi się "zamykaniem ust". Może nie wycofa się po tych 6 miesiącach ze swoich deklaracji, ale chce ją na pewno w ten sposób udobruchać. Bo jest ona tą osobą, która może znacząco się przyczynić do obalenia patentu.
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów