-
Chustonoszka
a skąd je można wziąć? i czy w ogóle robią takie z możliwością noszenia w plecaczku?
-
Jak pierzecie te kurtki?
Ja prałam ręcznie, w końcu odważyłam się w pralce
na delikatnym programie, ale wyciągnęłam ociekającą wodą, schła chyba 3 dni.
Pierzecie w pralce? Wirujecie?
-
Chusteryczka
ja prałam dzisiaj moją właśnie, wyprałam w 30st wirowanie u mnie ogólnie jest delikatne raczej, czyba 600 max 700 obrotów, od południa suszyła się na dworze, jeszcze rękawy ma trochę wilgotne na końcach, myślę że do jutra doschnie... wcześniej też tak prałam i było ok
-
-
Chusteryczka

Zamieszczone przez
Kasia.234
i nie zbija się nic?
ale w jakim sensie? czy się nie niszczy kurtka?
nie zauważyłam żeby cokolwiek się jej stało, wygląda generalnie jak nowa właściwie, ani z zewnątrz nic się nie działo ani w środku z polarem, tylko jak daję bardzo mało proszku i nie daję płynu zmiękczającego, w instukcji chyba nawet piszą, że można bez żadnej chemii prać tylko samą wodą ... no i prałam ją w sumie chyba dwa, góra trzy razy bo też piszą żeby nie prać zbyt często...
-
ja w zeszłym roku po sezonie prałam w pralce właśnie i później miałam pozbijaną trochę ocieplinę (czy co to tam jest w środku) w rękawach
miętoliłam w rękach jakiś czas jak wyschła i było ok
-
Chusteryczka
wiesz co, nic takiego nie zauważyłam... może mamy inny model? ja mam koalę i u mnie jest polar w środku, nic się z nim nie działo
Uprawnienia umieszczania postów