Dziewczyny napiszcie coś o tych kurtkach, z tego co widzę to już sporo dotarło do właścicielek, jak Wam się noszą?
Dziewczyny napiszcie coś o tych kurtkach, z tego co widzę to już sporo dotarło do właścicielek, jak Wam się noszą?
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
moja nosi się rewelacyjnie, jest lekka i wygodna. nosiłam ją już i w cieplejsze dni i podczas mrozów i za każdym razem sprawdzała się genialnie - ani za ciepło ani za zimno. to moje pierwsza kurtka z membraną i widzę, że to świetna sprawa. kurtkę chwalę sobie bardzo![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Równiez jestem przeszczęsliwą posiadaczką kurtki -wersja Sport. Jestem MEGA zadowolona.![]()
Kurtka jest bardzo wygodna i cieplutka. Spisała sie juz na duzym mrozie ale i równiez przy temperaturze na plusieŁatwo się ją zakłada. Jedyny minus jest taki że dość trudno zapina sie górną część od szyją, albo hmmm to ze mnie taka gapa.
Ja jestem bardzo zadowolona, bo to jest teraz moja normalna kurtka, a tylko okresowo służy do noszenia. I do jednego i do drugiego nadaje się doskonale
Myślę, że możliwość dopasowania sznurkami w pasie jest świetnym rozwiązaniem, bo nic nie podwiewa i nie traci się ani ciepła, ani fasonu, a jest to kurtka dość długa, nie taka do pół... (no, pośladka)![]()
a dajcie jakieś linki do tych kurtek, i jak to cenowo wyszło?
dajcie, dziewczyny,jakies zdjecia.ale nie tylko w akcji. no i jak z jakoscia tkaniny?