Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: dziecko jest ciężarem...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Podepnę się pod wątek, bo też mi podobna sytuacja leży na wątrobie.
    Wczoraj mój M rozmawiał z kolegą z pracy, kolega z żoną spodziewają się dziecka. Poruszony został temat noszenia, już wcześniej mój chwalił się, że był na warsztatach, że uczyliśmy się wiązań itp. Kolega stwierdził, że po ostatniej rozmowie postanowił dowiedzieć się więcej na temat chust. (Ja już uradowana). No i spytał koleżanki żony, która jest przedszkolanką. Powiedziała mu, że noszenie jest szkodliwe dla dziecka (!), że "ten cały Klub Kangura" to jedna wielka sekta (!!!) i że oni to w ogóle nie będą nosić w niczym bo nie chcą przyzwyczajać dziecka (to akurat stały repertuar).
    No ale wiecie co?
    Koparę zbierałam z ziemi przez pół dnia. I zrobiło mi się jakoś tak cholernie przykro...
    Nie rozumiem po prostu skąd się biorą TAKIE opinie, OK - niechęć do bliskości "bo się przyzwyczai" i tym podobne śpiewki jeszcze zrozumiem, ale SEKTA?!
    Ostatnio edytowane przez jamamajka ; 03-01-2010 o 11:26 Powód: nie cierpię literówek ;)
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamamajka Zobacz posta
    Nie rozumiem po prostu skąd się biorą TAKIE opinie, OK - niechęć do bliskości "bo się przyzwyczai" i tym podobne śpiewki jeszcze zrozumiem, ale SEKTA?!
    Hehehehe.... może na chusty.info kiedyś przypadkiem się zabłądziło...
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Uprawnienia umieszczania postów