jakie polecacie kieszonki i wkłady do nich? mam obecnie bg i są ok, ale trochę sztywne, wie szukam czegoś bardziej miękkiego i najlepiej na napy
jakie polecacie kieszonki i wkłady do nich? mam obecnie bg i są ok, ale trochę sztywne, wie szukam czegoś bardziej miękkiego i najlepiej na napy
Ale sztywne są wkłady? Masz mikrofibrowe wkłady?
TOTS BOTS z wkładkami bambusowymi, dla mnie hit![]()
Kubek 25.10.2001, Lenka 25.09.2007
http://www.bystrzaki.pl, zabawki edukacyjne, chusty Babylonia, Lennylamb, Nati
http://igorwalczyooddech.synek.pl
Doradca Laktacyjny CNOL
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
Instruktor Masażu Shantala
Dla mnie pieluszki z kieszonką p'tits dessous mini-maxi z wkładkami z mikrofibry. Po wyciągnięciu z pralki sa praktycznie suche.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Naughty Baby bardzo szybko schną. Gorzej chłoną niż Wonderoos i (troszkę) niż Bum Genius, ale wkłady są suche bardzo szybko, a same kieszonki prawie od razu.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Bambusowych nie polecam, bo schną baaaardzo długo.
Moje ulubione kieszonki to FB i Wonderoos - na napki, same prawie suche po praniu, a wkłady z mikrofibry bardzo chłonne, mięciutkie i schną nie najdłużej![]()
a ja juz wszedzie pisałam ale jeszcze raz sie powtórze, dla mnie szybkoschnace a mam porownnie z róznymi firmowymi sa kieszonki naszej forumowej Dominiki79- po odwirowaniu sa prawie suche , mikropolarek cieniutki, milutki po wyjeciu z praleczki nadaje sie do uzytku po 15 min na koloryferze, pul miekki tez i delikatny- a długo BG miałam bo handmade jeszcze wtedy nie znałam, które topory w porównaniu były,
polecam szczerze tym którzy nie chca kupowac wielkiego stosu pieluch ze wzgledu WŁAŚNIE NA CZAs schnięcia![]()
Zabijcie mnie, ale mnie się zawsze wydawało, że wszystkie kieszonki schną szybko. Ot musnąć na chwile na sznurek i suche ... wkłady to już inna bajka, bo z różnych surowców szyte ...
A BG akurat w ręku nie miałam, więc może to licho jakieś wyjątkowe jest![]()
Ja mam kilka różnych firmówek kieszonek (wonderos, blueberry minkee, bum genius, p'tits dessous mini maxi, fuzzi bunz) i wszystkie schną bardzo szybko.
BumGenius moze ciut dluzej ze zwgledu na budowe wejscia do kieszonki, ale to naprawde minimalnie dluzej.
Jak dla mnie, to wszystkie kieszonki PUL łącznie z bum geniusem schną ekspresowo.
A najszybciej schną wkłady (tak jak już wspominałam) mikrofibra od pieluszki PD.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Moje kieszonki także schną błyskawicznie. Nawet - ku mojemu zdziwieniu - minkee od Yetty (sądziłam że przez futerko będzie potrzebować więcej czasu - myliłam się).
Yetto - pełen szacuneczek!!!
moje pd tez po wyjeciu z pralki niemal suche. wklady potrzebuja wiecej czasu.
a moze to schniecie to kwestia wirowania? i programu na ktorym prane byly?
gdy wlaczampranie dlugie na 70 stopni, to wtedy sa niemal suche.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa