Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Prawie senne marzenia ...

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie Prawie senne marzenia ...

Ponieważ noszę już umiarkowanie mało (niestety) to wieczorami, przy usypianiu (Młodego lub siebie, albo wcale nierzadko nas obojga ), "wiążę" sobie różne wiązania w myślach. w wyobraźni wybieram sobie jedną z chust (nawet te, których nie posiadam, ale to trudniejsze do wyobrażenia) i motam, motam, motam.
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Guest

Domyślnie

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

ech...
    jeśli zechcesz (rzecz jasna wspólnie z mężem) możesz urodzić jeszcze jednego chuścioszka i motać nie tylko w marzeniach. ja zaś patrzę na moją dziesięciotygodniową Amelkę i już żałuję, że niedługo wyrośnie z chustowania.
    ech...
    Ja jak tylko zobaczyłam, ze moje dziecko już raczkuje, czyli stało się mobilne i niegługo już nie będzie chciało się nosić, podjełam decyzję, ze robimy następne
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chustofanka

Domyślnie

em wiem co czujesz aczkolwiek 10 tyg to baardzo malo i dluuugo mozesz jeszcze nosic

kajkasz
    za marzenia sie nie placi wiec zazdroszcze bogatej wyobrazni ja poki co nosze sporo wiec wieczorem padam i nie mam sily nawet pomyslec a juz spie
    Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009

LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
    Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Mnie się zdarzają sny chustowe, ale bez wiązania

Ostatnio na przykład kołysałam w Papryce zawiązanej na hamak kilka żółtych melonów . I dobrze mi się śniło

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Oj rozumiem was dziewczyny Em, a ile ty masz lat? Bo ja tez mam trojke dzieci, kalendarz niestety nie klamie, ale planuje jeszcze baby nr 4 i tak czasami marze sobie co by tu fajnie bylo miec dla noworodka....

Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Linda
    Em, a ile ty masz lat? Bo ja tez mam trojke dzieci, kalendarz niestety nie klamie, ale planuje jeszcze baby nr 4 i tak czasami marze sobie co by tu fajnie bylo miec dla noworodka....
    jestem z Roku Świni 1971.
    już chyba nie planuję dzieciątek. Amelczyna wyskoczyła jak Filip z Konopi. jest moim Szczęściem, ale - jak pisał Szekspir - "słodycz w nadmiarze to rzecz obojętna".
    mam jeszcze kilka ważnych spraw do zrobienia w życiu. Amelczyna trochę namieszała, ale wszystko się ustawiło.

powiadacie, że dużo chwil z chustami i Amelią przede mną?
    pociesza mnie to
    najstarsza córcia ma 12 lat.
    więc może niedługo jakieś wnuki?

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Ema, ja z rocznika Kozy 1967, czyli jeszcze starsza, a moja corcia tez ma skonczone 12 lat , czyli podonie jak u was. W srodku jeszcze jest Oscar, 9 i pol lat... A Orlinek to szczescie calej rodzinki, filozof rodzinny, kochany, zawsze usmiechniety i szalenie sie cieszy na widok starszego rodzenstwa. Zycze wiele niezapomnianych chwil chustowania

Guest

Domyślnie

tak właśnie wszyscy mówili - że ostatnie dziecko, to najukochańsze dziecko. choć ani trochę nie straciłam miłości do Starszych, to Amelczyna... wyjątkowa jest. może dlatego, że taka malutka, bezbronna, całkowicie zależna od nas.
    pozdrawiam Or_Linka

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Chusty mi sie śnią, jakieś zdarzenia w chustach i ludzie spotykani na ulicy - w chustach oczywiście.

Ja swoją Tosię nosze już kilka tygodni - właściwie to połowę jej dotychczasowego życia, czyli tygodni 6.

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie

Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Uprawnienia umieszczania postów