a może indio sonengelb?
albo brikola miała kiedyś fantastyczne turkusowe konopie...
a może indio sonengelb?
albo brikola miała kiedyś fantastyczne turkusowe konopie...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Wiosenną łakę Neverending ma..
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=23648
Nati Ocean tez są fajne - i lniane i jedwabne.
Nati Japan też śliczne i żywe kolorki.
Elipsy Aida ładne.
Goldfische z lnem śliczne i mięciutkie.
Ostatnio nawet do Hoppów się przekonałam - fajnie noszą i są miękkie. Szczególnie moją Stephanie uwielbiam - dzięki djdag
.
bebina - super nosząca chusta, mięciusieńka do tego. Najlepiej ożywi stosik wersja żółto-zielona. Jest bardziej energetyczna od Katji. Dla mnie rewelacja:
![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
kamuszyco, bierz girasolkachętnie na żywo obejrzę
ja w sumie kolorków też trochę przerobiłam, bo i bb fruit coctail, maruyama, indio ultramarin, ale wsio w świat poszło, a teraz patrzę na te swoje chusty i smutno tam jakoś... tzn. na teraz ok, ale wiosną???
Może nową Zare Tricolor?
Pasiak Neobulle,Girasol lub Storczyk?![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
masz śliczny stosik, jak dla mnie to mu juz niczego nie brakuje![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Fajowy stosA ja bym Nati Amazonię wzięła do tego stosiku. Piękne zielenie, nasycone i na dodatek kilka odcieni w jednym
![]()
dzięki dziewczęta![]()
hmmm, to dlaczego tak jest, że takie bombowe chusty występują w takich smutnych kolorach? wydaje się człekowi, że ma fajny stos, patrzy sobie na niego z uwielbieniem, ale ciągle ta myśl, że za smutno, że kolor by się przydał, ale żadna konkretna szmata nie przychodzi do głowy...
no właśnie się zastanawiam, czy "bombowość" chust to nie jest przypadkiem ich mała dostępność... Są bombowe chusty dostępne na wyciągnięcie ręki.
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Aga, mama Tymka (20.04.2006) i Zoi (28.11.2007)
Moje Vombati - chusty kółkowe www.vombati.eu i nie tylko...