Witam jako najszczęśliwszy tato hehe.Zuzanka ma 3,5 miesiąca,temacik chust interesował nas wcześniej,aleee hehe byliśmy tak pochłonięci hm ,że chusty odeszły na jakis czas w zapomnienie,teraz jest juz spokojniej,więcej czasu itp.,temat powraca i przymierzamy sie to zakupu chusty,hehe myslałem ,że kobiety maja problem z podejmowaniem decyzji podczas zakupów,przewracając forumowe sondy popadłem w lekka niepewnośc .Jak na razie faworytkami są tkanki Nati z bambusem wydaja się najbardziej uniwersalne,jeżeli sie myle poprawcie mnie.Razem z Kasią zastanawiamy sie nad zgromadzeniem zestawiku,nie wiem czy pakować sie w elastyki,co bedzie dobre w domku gdy grzeją grzejniczki,a co gdy wyjdziemy na zewnatrz jesienią i jak teraz zimą,co na lato wrrr ile zakupów przed nami ,oki koniec marudzenia ,czy mylę sie co do wszechstronności bambusowych Nati?Chyba kupimy diamencika spoko oferta w dziale spzredam.Co do reszty moich wątpliwości prosze o wyrozumiałośc pomocnych mam chustonosicielek hehe podoba mi sie to okreslenie.Jesteśmy z okolic Białegostoku,widziałem,że MamaBasi jest blisko,odzywajcie się Białostoccy i okoliczni chustonosiciele i nie tylko.Pozdrawiam .Krzysiek