Zapraszam wszystkich do zamieszczania recenzji i fotek testowanej, lnianej chusty Linuschka
Uwaga!
Obecność supełków czy grubszych włókien to naturalna cecha lnu a pamiętajmy, że Linuschka to 100% lnu bez domieszek![]()
Zapraszam wszystkich do zamieszczania recenzji i fotek testowanej, lnianej chusty Linuschka
Uwaga!
Obecność supełków czy grubszych włókien to naturalna cecha lnu a pamiętajmy, że Linuschka to 100% lnu bez domieszek![]()
Ja pierwsza testująca. Chusta śliczna - widać i czuć, że to len. Jedna strona liliowa, druga - naturalny kolor lnu. Pięknie połyskuje. Cienka, bardzo szeroka, dzięki temu wygodna. Nie brakuje mi materiału przy plecaku
a spory kawałek materiału na ramionach łagodzi ciężar dziecka. Zdjęcia wstawię wieczorem.
u mnie nie widać niestety
Ja widzę. Chusta pięęęknaJuż nie mogę się doczekać, aż przyjdzie do mnie na testy
![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
Jak Ty to robisz, że je widzisz??? ja tez chce![]()
Nie wiem. Opera chyba![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
otworzyłam w operze - są!!!
Łaaadna jest, nie bójmy sie tego powiedziec, gdybym wczesniej wiedziała, ze ona jest w Lublinie u Ciebie, to juz ja bym Cie macierzanko namierzyła, oj namierzyła.
Pewnie gdzies na LSM-ie![]()
Chusta jest przepiękna. Bardzo elegancka, "lejąca się". Świetnie będzie się nadawała na jakieś większe okazje. Przyjemna w dotyku, fajnie się dociąga.
Brakuje jej tylko tej lekkie elastyczności, sprężystości jaką mają chusty bawełniane, choć już po zawiązaniu w ogóle tego nie czuć.
Mimo, że chusta jest szersza i wcale nie jakaś super cieniutka, to węzełek jest bardzo malutki i zgrabny.
Nosi się też świetnie, wieszałam pranie w plecaku i chodziłam kilka razy po domu w kieszonce i było bardzo wygodnie.
Jedynym minusem dla mnie są te wychodzące nitki-kućki.
Ale jak na taką fajną, oryginalną chustę za całkiem przystępną cene dostaje odemnie -5![]()
Dziękuje za recenzje![]()
niestety 100 % len ma "te nitki- kucki"- fajna nazwa![]()
Twoja córcia jest przesłodka![]()
testowałyśmy dziś linushkę - dzięki za tę możliwość
powiem tak - chusta nie powaliła mnie na kolana, aczkolwiek wrażenia dość pozytywne
wygląd: mnie bardzo podeszła, no ale to kwestia gustu a o gustach.... chusta lniana, więc niedoskonałości są zrozumiałe i to nie wpłynęło na moją ocenę, tym bardziej że len b. lubię
nośność: bardzo fajna, super odejmuje kilogramy, niestety troszkę osiada - po 10 min. noszenia w plecaczku wyszły spore luzy (raczej dociągnięte było dobrze)
motanie: łatwe, nie sprawiało problemów
węzeł: malutki
bardzo na plus - przewiewność! myślę, że na lato będzie super
generalnie wszystko będzie zależało od ceny - jeśli ma być tania, to warto kupić, natomiast jeśli będzie powyżej 180 - 200 zł to raczej nie...
sorki, ale zdjęć niet![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009