ech mój nie był...
Za to jak się moja synowa jak się swojego męża zapyta czy był noszony w chuście i on jej "tak" odpowie, to będą mieli miły poranek i to wszystko dzięki mnie![]()
ech mój nie był...
Za to jak się moja synowa jak się swojego męża zapyta czy był noszony w chuście i on jej "tak" odpowie, to będą mieli miły poranek i to wszystko dzięki mnie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
moj mąż leżał grzecznie w łóżeczku, nie to co Hania, ciągle na rękach;]
i w czym nosiła Teściowa? i czy Mąż szarmancki, czuły i pewny siebie jak na chuściocha przystało?
Do teściowej mam daleko i jeszcze się nie poznałyśmy, choć siódmy rok leci naszego małżeństwa.Więc jak wiązała to nie wiem,a nosiła pewnie w kandze, tak myślę.
A jaki jest mój mąż?
Pewny siebie to na pewno, a czy czuły?Raczej mało wylewny, bardzo mało, ale za to bardzo odpowiedzialny![]()
mój mąż był noszony w czymś, co z opisu wydaje się być mei taiem. polskiej, domowej roboty.
jakiś czas temu zaczepiła mnie i Zośkę w angelpacku babka koło 50-tki, sama w PRLu nosiła w przywiezionym z Japonii onbuhimo i nasłuchała się co nie miara, że krzywdzi dziecko i niszczy mu kręgosłup. a teraz jest przeszczęśliwa, bo widzi, że coraz więcej ludzi nosi. tylko opinie co po niektórych na temat noszenia się nie zmieniły![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Mój nie noszony, ale teściowa jak nas zobaczyła to odrazu powiedziała, że kiedyś to nie potrzebowali takich długich szmat. Jej koleżanki nosiły w takich krótkich chustach (czasem z frędzlami). Dzieci jakość na biodrze w tym sadzały, albo jak w kołysce nosiły.
podepnę się do tego wątku i się pochwalę
byłam noszona przez moja babcię w chuście
ta chusta to był jakiś lniany bieżnik, ale zawsze coś
dowiedziałam się o tym kilka dni temu, jak babcia zobaczyła mnie z Melciem w chuście
Moja babcia, rocznik 36 też była noszona przez swoją babcię w chuście (mieszkali na małej wsi pomiędzy Krakowem i Olkuszem)
Mój Teść, wiek około 65 lat, też byl noszony w chuścieI miałz chusty hamaczek, jak matka szła "w pole".
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies