Pokaż wyniki od 1 do 20 z 61

Wątek: chwalić się! kto co dostał pod choinkę?:)

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

a u nas w tym roku bez prezentów.Hania od Dziadków zakosiła pacynki i pojemnik na zabawki.ale to i tak najlepsze swieta w moim zyciu bo w swoim domu ze swoją rodziną

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

U mnie też posucha.

Tzn. od mamy dostałam szlafroczek i takie fajne przytulaśne skarpetokapciochy z Rossmanna (bo chciałam), ale od męża dostałam JAJO. Trochę jestem rozczarowana, bo jak można nie wiedzieć co ja chcę, gdy ja wszem i wobec naokoło trąbię że chcę CHUSTĘ?!

Za to Major dostał wymarzone (przez mamę) drewniane klocuchy, lalę bez włosów, getry handmade i dwie stówy - wszystko poza ostatnim i przedostatnim do gryzienia na razie.

No ale u nas rodzina niewielka. Dlatego ja chcę mieć dużo dzieci. Chociaż na emeryturze będę dostawać prezentów moc.
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Ja dostalam Mam Coat'a niby pod choinke, al juz wczesniej musialam rozpakowac, bo mi sie brzuch w niczym nie miescil,a zima do nas zawitala.

Luchon dostala lalke-Dzwoneczka (chyba by sie obrazila na Mikola, gdyby jej tego nei przyniosl ), słonia wydmuchujacego motylki, flet i lunch box z Ksiezniczkami oczywiscie . A ze slodyczy to o dziwo tylko kilka lizaczkow

Chustonoszka Awatar jubu
    Miejscowość
    Warszawa-Praga Pd.

Domyślnie

Rękawiczki na zimowe spacery (koniec z chodzeniem w narciarskich, chociaż przy dużym mrozie i tak nie mają sobie równych), foremki do ciast, kurtkę MaM, książkę Nigelli, talon na kanapę, fajową pomadkę i wymarzonego APLX Ale u mnie rodzina nadzwyczaj rozbudowana, stąd obfitość prezentów...
    Zu - czerwiec 2009

Uprawnienia umieszczania postów