Pokaż wyniki od 1 do 20 z 76

Wątek: Prezeska zakumała

Mieszany widok

Chustomanka Awatar dominika79
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

nie widziałam własnie. W sklepie tylko ją macałam. Koło 15zł chyba kosztuje u nas.

hihi czytam ze Twoja Tusia ma .. 3miesiace i 3 tygodnie.. i zastanawiam sie jak Ty ją zadzasz na podkładce ze ona spada????? dopiero po chwili doczytałam ten rok

wiesz ja do tej pory jak sadzam na muszle to podtrzymuje Hanie za uda, tyłem do siebie, albo pod pachy i tylko tak na brzegu.. ja jednak nocnik wole
    H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.

mojdom13.blogspot.com

http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe

---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl

Chusteryczka

Domyślnie

AAAAAA
    kupiliśmy dziś linkowaną podkładkę
    była w Carrefourze za tyle samo co przez net z przesyłką
    i dziękujemy
    strzał w dziesiątkę,
    Hania zachwycona, siedzi sama, siku już było, wygodna, przymurowana do sedesu,
    SUPER nawet małż pochwalił, że udany zakup i wygodnie bedzie teraz wysadzać;D

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A my dzisiaj w łazience siedzimy z maluchem i płuczemy pieluchy w pralce, on patrzy jak się płucze i mówi siusiu. Jak siusiu to siusiu, więc sadzam na nocniczku. Siedzi, a ja próbuję otworzyć pralkę, żeby dołożyć ubrania do wypłukanych pieluszek i ... urwałam rączkę od otwierania pralki.
    Patrzę, a tu plama na dywaniku koło nocniczka a w nocniczku siusiu. Z tego wszystkiego nawet nie wiem kiedy zrobił, no i trochę poleciało obok. Ale sie cieszyliśmy i biliśmy brawo.

Nakładkę na kibelek zamówiłam na allegro.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yetta Zobacz posta
    A my dzisiaj w łazience siedzimy z maluchem i płuczemy pieluchy w pralce, on patrzy jak się płucze i mówi siusiu. Jak siusiu to siusiu, więc sadzam na nocniczku. Siedzi, a ja próbuję otworzyć pralkę, żeby dołożyć ubrania do wypłukanych pieluszek i ... urwałam rączkę od otwierania pralki.
    Patrzę, a tu plama na dywaniku koło nocniczka a w nocniczku siusiu. Z tego wszystkiego nawet nie wiem kiedy zrobił, no i trochę poleciało obok. Ale sie cieszyliśmy i biliśmy brawo.

Nakładkę na kibelek zamówiłam na allegro.
    Brawo dla Frania
    A z tą pralką, to chyba takie bywają ceny nocnikowania

Współczuję, ale nie zdajesz się być jakoś przygnębiona. Sukcesy nocnikowe wiele rekompensują.

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jestem z niego dumna.
    A pralką się nie przejmuję, tyle, że otwieram ją teraz za pomocą śrubokręta.
    I to nie było raczej przez pieluszki i częste pranie. Zbyt szybko chciałam ją otworzyć, a ona była jeszcze zablokowana. Pociągnęłam zbyt mocno, a moze już było nadpęknięte? W każdym razie, to dosyć wiekowa pralka, więc wcale mnie to nie zdziwiło.
    Zuzanna i Franciszek

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Troche OT. Ja uwielbiam zielone oliwki. Corka tez. Wczoraj synek zobaczyl ze jemy i wolal aamm. No to mu dalam z mysla ze sie skrzywi i wypluje. Nic takiego sie nie stalo. Wolał o kolejne. No i dzisiaj zajadaja na sniadanie kanapki z paprykarzem warzywnym, siemieniem lnianym i oliwkami. Corka zazyczyla sobie dokladke. A synek zajadal rownie chetnie.
    Zuzanna i Franciszek

Chusteryczka

Domyślnie

podkladka działa u nas od rana, Prezeska się cieszy i bije brawo na jej widok!! siada, SIKA i bije brawo wysadzamy co godzinę i zawsze jest siku, a pielucha i tak mokra, to DZIECKO TYLE SIKA? TYLE RAZY?

Uprawnienia umieszczania postów