Ostatnio doszłam do tych samych wniosków![]()
Ostatnio doszłam do tych samych wniosków![]()
Dobrze, że sie tą nitką różnią bo nie mają żadnej metki ze składem
No dziewczyny a jak się nosi kaszmiry ?![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
A tak:
![]()
Pięęęęknie![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
są piękne moze kiedys uda mi sie wyprubowac(fajnie by było)są przesliczne tylko niewiem czy kaszmir to jest to dla mnie
Bajeczna jest ta chusta!!! Kocham takie szarosci!!!
Bardzo ładnie się chusta prezentuje, a "zawartość" niezwykle atrakcyjna.
Sorki za OT, ale mam pytanie techniczne. Kaszmirka mojego wyprałam ręcznie w płynie do wełny, wypłukałam 4 razy (ciut puściła farba, temp. ok 30 stopni). W jakiej temperaturze prasować chustę? Czy w ogóle tego wymaga?
Jak tak patrzę na te zdjęcia, to zaczynam żałować, że sobie szarego kaszmirka nie wzięłam, tylko pomarańczowy
A niech ktoś pokaże pomarańczowego w akcji - ja ciągle na swojego czekam...
Julka 2001, Zosia 2007
szary jest cudowny!!!
a czy jest możliwość aby jeszcze gdzieś takie szarości upolować???
może komuś się ta chusta nie podoba i chciałby się pozbyć?![]()
Ja też bym chciała zobaczyć pomarańczowość w akcji![]()
Może mi się uda jutro coś wykombinowaćDostałam aparat (niestety blondynkowy, ale lepszy taki niż nic) od rodziców na święta, to będzie okazja, żeby wypróbować
![]()
Szara piękna, ale bardziej rudości kocham
Tak w ogóle jestem pod wielkim wrażeniem tej chusty, kupiłam ją z ciekawości bez planu zatrzymania na dłużej, a tu bardzo miła niespodzianka. Piękny kolor, cudny wzór i do tego kawał porządnej, ściśle tkanej szmaty. Kaszmiru prawie w niej nie czuję, może później jak się ją trochę złamie. Przez wypukłe wzorki jest trochę szorstka, przez co wydaje mi się, że będzie pięknie trzymała jak pasiaki didka.
Natalia gratuluję!
ps. ja swoją prałam w 40 stopniach na bawełnę przy pełnym wsadzie i wszystko z nią ok![]()
Bajeczna!!!!