Miałam w rękach przed chwilą!!!!!!!!!! Grafit. Jest cudowna, piękna, trójwymiarowa, mieniąca... Jestem zachwyconaLezy u moich rodziców i czeka na Gwiazdkę.
![]()
Miałam w rękach przed chwilą!!!!!!!!!! Grafit. Jest cudowna, piękna, trójwymiarowa, mieniąca... Jestem zachwyconaLezy u moich rodziców i czeka na Gwiazdkę.
![]()
Ostatnio edytowane przez demona ; 22-12-2009 o 20:27
A gdzie zdjęcia?
Zdjęcia to chyba dopiero po wigilii...![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
CiiiiiiiBaterie sie ladują, może mnie rodzice nie wydziedziczą
![]()
Do mnie też dzisiaj dotarł. Na razie schnie uprany. Wyglada na kawał porządnej szmaty, ściśle tkanej i mocnej.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
Dodałam![]()
o szlag! ale ona piekna. wzorek mi sie tak sobie podobal, ale chyba zmieniam zdanie...
Śliczna.
ja czekam na swój fiolet. Ciekawe czy ma taki mocny kolor jak na zdjęciu...
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
Ja już mam swój fiolecik - właśnie się pierze.
Tu porównanie z szara wełenką:
![]()
Dzięki JoawojJuż mam pewne wyobrażenie
![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
Joawoj, piekne foty! Fiolecik taki mniam mniam, bardzo mi sie podoba! No i szaroscie tez bardzo eleganckie.
Dwie foty brazowej Japan. Pierwsze wrazenia: chusta bardzo solidna, grubiej tkana, troche bardziej 'zbita' niz pasiak welniany. Wydaje sie miec dobra nosnosc, przed praniem troche sztywna, ale ladnie sie dociaga. Jaka bedzie po praniu to zobaczymy. Acha, w ogole nie gryzie, nie czuc sie to welna/kaszmir, nie jest tak puchata jak indio natur z kaszmirem.
Przed praniem ma lekki polysk, fajna chusta, wzrorek bardzo ladny.
![]()
Brązik też smakowity. Chciałoby się mieć je wszystkie!
Z moich obserwacji wynika, że kaszmir ciut cieńszy od wełenki.
Nie ma to jak foty w akcji, wszystkie chusty piękne, ale brąz powala!
Piękne wszystkie!!!
Muszę przyznać, że pod wpływem Waszych fotek Japan mi się spodobał.
Ja czekam jeszcze 2 dni na rozpakowanie kaszmirka Sweet Place.
ten wzór mnie nic a nic na projektach nie ruszał ale na tych fotkachzwłaszcza szary
![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl