Właściwie powinnam powiedzieć nawiedzonych![]()
Żarty żartami, ale coraz częściej mam wrażenie, że się pewne rzeczy niepotrzebnie komplikuje![]()
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
odkad ellka dorosla troche do wozkowania czesto dosc jezdzi i bawi ja to
chyba nawet bardziej niz chustowanie w kurtkach i kombinezonach
momo ze przez rok o wozku nie chciala slyszec teraz nawet usmiecha sie i sama sie do niego pakuje
nie wstydze sie
ellka tez na zawstydzona nie wyglada
chyba chodzi o usmiechniete buzie dzieci i mam a nie o jakas ideologie specjalna. komplikujecie sobie zycie niektorzy jak dla mnie
ale tylko jak dla mnie
kto co lubi
Ja pierdziu niedługo na tym forum będzie strach powiedzieć, że się w chuście nosi żeby nie obrazić uczuć matek wożących dzieci w wózkach...
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
a nie no, widzisz. wozek przydatny jest, jak widac na zalaczonym obrazkutez tak wykorzystuje. albo jak na piknik jechalismy, tez z wozkiem no bo jak te gory zarcia, w rekach nosic?
na slizganie sobie zakupilam buty IceBug, maja kolce na podeszwie i nie ma szans najmniejszych na poslizg. bomba. no ale w tej twojej krainie deszczowcow to raczej szkoda kasy na takie wynalazki
ps moj ulubiony tekst z "w glebi kontinuum"- wloz zakupy do wozka i nies dziecko (w skrocie, jakos tak to szlo)
taa ale jaki ludzie ubaw ze mnie mieli jak sie motałam na środku supermarketu (dwa dni przed swietami wiec tłumy... znalazłam miejsce przy pączkach i dałam radę...) ale ja juz mam dosyć:
światecznych zakupów bez samochodu (był nam padł)-wozek sie przydał
wózka
śniegu (mało go, ale nikt nic z nim nie zrobił przez tydzień!!!)
zimy
czasu zimowego (ciemno cały czas)etc...
Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)